· · Коментари: 0
"најсексипилнији гроб"

Хиљаде девојака љуби његов гроб, а неке су отишле толико далеко да глуме сексуалне односе са статуом! (ФОТО/ВИДЕО)

У животу Виктора Ноира није било ништа изванредно, али његов гроб сваке године посети хиљаде жена.

1624193574_viktor-noir.png
ФОТО: Принтскрин/ Јутјуб/ Пајпер блаш

Иако су Лувр и Ајфелов торањ можда на врху туристичке листе за људе који се упућују у Париз, једна од изненађујућих атракција града су његова гробља - посебно Пер Лашез.

Коначно почивалиште значајних личности као што су Оскар Вајлд, Шопен и Џим Морисон, локацију од 100 хектара годишње посети око 3 милиона људи.

Верује се да гроб Виктора Ноира доноси плодност и брзу удају.

Гроб Виктора Ноира

Трагична судбина обичног младића

Али међу познатим спомен-обележјима је и гроб који је стекао култни статус, упркос томе што је његов власник живео прилично уобичајеним животом.

Смрт Виктора Ноира је довела до насилних демонстрација.

Виктор Ноир је био шегрт новинар, радио је за француски лист Марсељеза све до своје смрти 1870. Имао је само 22 године када је умро.

Упркос прилично стандардној каријери, Ноира је на крају убио принц Пјер Бонапарта, рођак Наполеона III - који је у то време владао. Принц се увредио због ставова Марсељезе о својој породици и изазвао уредника на двобој.

Прочитајте још: "Открио сам да ми је син у ствари ујак!": Невероватна исповест мушкарца од које ће вас заболети глава! (ВИДЕО)

Ноир је послан као други, да договори време и место сукоба, али током преговора, избила је туча и Бонапарте је пуцао у Ноира.

Јавно огорчење уследило је након смрти, посебно пошто је Пјер Бонапарта ослобођен кривице за убиство. Догађај је изазвао низ насилних демонстрација.

Међутим, то није разлог због ког гроб овог младића краси хиљаде букета током целе године.

Омиљени споменик жена

Прозван „најсексипилнијим гробом", гроб Виктора Ноира састоји се од скулптуре човека у природној величини коју је створио Жил Далу.

Лик лежи равно на леђима, отвореног капута и шешира уз ноге. Чудан Далуов избор је да су Ноирове панталоне делимично раскопчане - нешто што би могло бити одговорно за митове који сада окружују његов гроб.

Каже се да ће жене које посете гроб, ставе му цвет у шешир и пољубац у усне пронаћи мужа у року од годину дана.

Прочитајте још: Не, нико не верује на шта личи ова ЛЕПОТИЦА, када скине све са себе! "Па ти се претвараш у РУГОБУ, али буквално"! (ФОТО/ВИДЕО)

Такође постоје приче да статуа може донети плодност. Многе жене су поверовале, и због тога је већина статуе зелене боје, због протока времена, док је метал из око усана, панталона и стопала истрљан, што указује на то да се често додирује.

Ноир је у време смрти био верен и спреман да се ожени, што се савршено уклапа у идеју љубави и плодности.

Статуа је сада једна од најпосећенијих на гробљу и својевремено је имала и заштитну ограду, како је људи не би додиривали. Након протеста Парижанки, ограда је уклоњена.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.