· · Коментари: 0
ПРЕ/ПОСЛЕ

Не, нико не верује на шта личи ова ЛЕПОТИЦА, када скине све са себе! "Па ти се претвараш у РУГОБУ, али буквално"! (ФОТО/ВИДЕО)

Жена по имену Алисија постала је хит на ТикТоку, након што је поделила своје искуство са протезама, након што је изгубила све зубе у трудноћи.

1623920586_devojka-5.JPG

Већина људи проводи неколико минута дневно четкајући зубе, али осим тога већина нас вероватно не троши превише времена размишљајући о њима.

За жену по имену Алисија, зуби су постали болна тема, након што је током трудноће доживела озбиљно пропадање зуба и потом изгубила све зубе.

Многи људи су похвалили Алисију због искрености и додали да је веома лепа девојка.

Пре/после

Тотална протеза јој је вратила самопоуздање

Алисија (36) је од тада добила тоталне протезе и дели своје искуство о животу са њима на друштвеним мрежама.

Прочитајте још: "Рекли су ми да имам лепо лице за дебелу девојку": Порука коју им је послала донела јој је 270.000 пратилаца! (ФОТО/ВИДЕО)

Мајка четворо деце из САД-а скупила је преко милион пратилаца на ТикТок-у и често поставља видео снимке на којима уклања протезе и упоређује како изгледа са њима и без њих.

У неким клиповима она такође показује људима како се припрема за тај дан, потпуно сређена и са шминком, надоградњом косе, лажним зубима и трепавицама.

Фото: Принтскрин/ТикТок/princxssglitterhead

Коментари су експлодирали

"За мене је то лажна реклама"

Многи људи су похвалили Алицију што је била тако отворена и искрена, говорећи јој како је лепа, али нажалост неки нису били тако фини у коментарима њених видео снимака.

@princxssglitterhead

This is for a special someone😉##iykyk ##hatersgonnahatehate ##MaxPlumpJump ##lovemeloveme ##teethout ##noteeth ##snapindentures ##toothlessprincess ##denture

♬ WHOLE LOTTA MONEY - Bïa

Неколицина је била запањена њеном трансформацијом, назвавши је „варалицом“ и рекавши да би то требало да буде „илегално“.

Други је додао: „Апсолутно вештичарење“.

Неко други је написао: „За мене је то лажна реклама“.

@princxssglitterhead

Omg who invited her🥵😆##badbitchparty ##youcannotgetin ##reverseshapeshifting ##withorwithout ##toothlessprincess ##dentureconfidence ##smokeyeye ##dentures

♬ original sound - < 3 .

Од тада је Алисија одлучила да пригрли етикету „варалица“ и на својим постовима с поносом користи хештег Безуба ТикТок варалица.

@princxssglitterhead

An evening look🤗##ConjuringHorror ##toothlessprincess ##selftaught ##cringeboi ##beforeandaftersnapindentures ##snapstory ##dentureconfidence ##withorwithout

♬ Did It On’em - Nicki Minaj

Узвратила је ударац троловима који критикују њен изглед рекавши: „Ја сам срећно удата већ 15 година и мама четворо деце и шминкам се за себе.

Коментари су заиста ужасни: 

-Ти си ругоба, претвараш се у бабу, личиш на вештицу...само су неки од увредљивих коментара, које шаљу овој храброј девојци.

@princxssglitterhead

😭I am blown away & speechless & SO grateful for everyone of you who show me love not hate🔥##bethechange ##ShadowAndBone ##worldwidekayy ##grateful❤️##fy

♬ Hey Look Ma, I Made It - Panic! At The Disco

„Такође сам шминкер и имам иста права као и било ко други да је носим.“

Прочитајте још: Називају га ЧУДОВИШТЕМ, а он је само ДЕЧАК од 15 година: Неизлечиво стање његов живот претвара у ПАКАО (ФОТО/ВИДЕО)

И други су се заузели за њу у коментарима, а неко је рекао: "Девојко, убијаш! Фантастично!"

Један корисник је написао: „Зашто су људи злобни, лепа је и пре и после, ионако се не ради о изгледу, изглед бледи, а личност не.“

Други корисник је додао: "Браво душо !!! Настави да радиш !!"

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.