Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Има само 20 година, а ушао је у Гинисову књигу рекорда као најнижи човек на свету: Ево колико је висок Иранац Афсхин Гхадерзадех (ВИДЕО)

Иранац Афсхин Есмаеил Гхадерзадех проглашен је за најнижег човека на свету

1671707669_Afshin-Ghaderzadeh.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Висок је свега 65,24цм, а тежак је 6,5кг и тиме је постао најнижи човек на планети који је ушао у Гинисову књигу рекорда.

Прочитајте још: Родила је ДЕВЕТОРО деце, а онда је предвидела да ће једно умрети раније: Оставила је опроштајно писмо

Има 20 година, али због свог тешког здравственог стања, није могао да иде у школу, због чега је остао неписмен.

- Лечење и физичка слабост мог сина су главни разлози због којих је прекинуо школовање. Он нема психичких проблема -рекао је његов отац Есмаеил Гхадерзадех.

Афсхин је отпутовао у Дубаи, у седиште Гинисове књиге рекорда, где су га три пута мерили, а затим и уписали као новог рекордера.

 

 

- Чињеница да сам део Гинисових светских рекорда је невероватна. Понекад се чини као сан. Једног дана се пробудиш и читав свет зна за тебе. То је магично - рекао је нови рекордер.

 

Породица овог 20-годишњег младића из Ирана, нема новца за његоволечење, али верују да ће овај успех, променити његову ситуацију.

Прочитајте још: Да ли се може УМРЕТИ ОД ТУГЕ? Истраживања дала потврдне резултате, а невероватне животне приче то ПОТВРЂУЈУ - Ево шта се дешава у организму тим ТРЕНУЦИМА

- Желим да будем у могућности, да помогнем својим родитељима и одужим им се за све. Ово признање би могло да помогне - додао је.

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas