Oglas
· · Komentari: 0

Ima samo 20 godina, a ušao je u Ginisovu knjigu rekorda kao najniži čovek na svetu: Evo koliko je visok Iranac Afshin Ghaderzadeh (VIDEO)

Iranac Afshin Esmaeil Ghaderzadeh proglašen je za najnižeg čoveka na svetu

1671707669_Afshin-Ghaderzadeh.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Visok je svega 65,24cm, a težak je 6,5kg i time je postao najniži čovek na planeti koji je ušao u Ginisovu knjigu rekorda.

Pročitajte još: Rodila je DEVETORO dece, a onda je predvidela da će jedno umreti ranije: Ostavila je oproštajno pismo

Ima 20 godina, ali zbog svog teškog zdravstvenog stanja, nije mogao da ide u školu, zbog čega je ostao nepismen.

- Lečenje i fizička slabost mog sina su glavni razlozi zbog kojih je prekinuo školovanje. On nema psihičkih problema -rekao je njegov otac Esmaeil Ghaderzadeh.

Afshin je otputovao u Dubai, u sedište Ginisove knjige rekorda, gde su ga tri puta merili, a zatim i upisali kao novog rekordera.

 

 

- Činjenica da sam deo Ginisovih svetskih rekorda je neverovatna. Ponekad se čini kao san. Jednog dana se probudiš i čitav svet zna za tebe. To je magično - rekao je novi rekorder.

 

Porodica ovog 20-godišnjeg mladića iz Irana, nema novca za njegovolečenje, ali veruju da će ovaj uspeh, promeniti njegovu situaciju.

Pročitajte još: Da li se može UMRETI OD TUGE? Istraživanja dala potvrdne rezultate, a neverovatne životne priče to POTVRĐUJU - Evo šta se dešava u organizmu tim TRENUCIMA

- Želim da budem u mogućnosti, da pomognem svojim roditeljima i odužim im se za sve. Ovo priznanje bi moglo da pomogne - dodao je.

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas