Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"Имам највеће ОБРВЕ у Британији": Људи прете да ће позвати социјалну службу јер кажу да нисам способна да будем мама (ФОТО)

МАМА која тврди да има највеће обрве у Британији рекла је да су јој људи претили да ће је пријавити социјалној служби због њеног смелог изгледа

1646149825_0025545484844849.png
Фото: Принтскрин/ТикТок/ sammie_jo_94
Oglas

Сејми- Џо Хаилфорд, 27, је прошле године почела да користи течну оловку за очи како би повећала обрве у покушају да се истакне - а сада заузимају половину њеног чела.

Мама, која има преко 75.000 пратилаца на ТикТоку, рекла је да су је малтретирали на мрежи и да јој се људи смеју на улици због њених смелих обрва.

А 27-годишњакиња се такође суочила са претњама да ће људи позвати социјалне службе на њен рачун - али она је упорна да њене обрве "не дефинишу да ли сам добра мама или не".

Сејми-Џоине обрве су биленормалне величине, али она је рекла да воли да „даје изјаве“ и да се противи нормалним стандардима лепоте.

@sammie_jo_94 We don't s1ut shame #LinkBudsNeverOff #fyp #makeup #biggerthebrowbiggertheboy ♬ original sound - Isaac H.P Karaoke Backup

Временом су постајале све веће и веће - и сада их она црта да би заузеле већи део њеног чела.

Прочитајте још: "Дечко ме је ОДБИО КАО МУШКАРЦА, али након што сам се претворила у жену, ОДМАХ СЕ ЗАЉУБИО" (ФОТО/ВИДЕО)

Мама, из Гримсбија, рекла је за Даили Стар : „Људи су рекли да не треба да будем мама и да ће звати социјалне службе због мојих обрва. На интернету постаје стварно екстремно. Могу да позову социјалну службу јер немам шта да кријем.

"Моје обрве не одређују да ли сам добра мајка или не."

„Ја само волим да дам изјаву и обрве то раде за мене. Почеле су нормалне величине, а временом су постале веће и ја једноставно волим да изгледам другачије. Било би супер да су то највеће британске обрве. Сада сам направила хештег под називом „већа обрва, већа дечак“ јер је то истина и то говорим својим пријатељима.“

Сејми-Џо је такође рекла да њен љубавни живот није трпео због њених масивних обрва - и у ствари, оне су увек прва ствар коју мушкарци помињу.

@sammie_jo_94 Does he say sandwich? #landdownunder #dance #trend #fyp #biggerthebrowbiggertheboy ♬ Down Under (feat. Colin Hay) - Luude

Она је додала: „Људи кажу да немам момке јер имам велике обрве, али то је погрешно. Имала сам доста мушкараца у пријемном сандучету који су ми рекли да сам лепа и рекли да би излазили са мном."

„Увек прво помињу обрве, па можда ту има фетиша."

Упркос томе што воли свој јединствени изглед, ТикТокерка се суочава са злостављањем на мрежи и лично - али рекла је да троловање више не утиче на њу.

@sammie_jo_94 #transformation #nickifan #fyp #uk #biggerthebrowbiggertheboy ♬ NICKI FAN X MONSTER BY ALTEGOMUSIC - ALTÉGO

Иако је већина људи љубазна према њеном изгледу, она је рекла: „Млађе девојке ће ми се смејати на улици, доживела сам то пар пута, али то раде између себе. Најгори коментари су на мрежи. Добијам ужасне коментаре о мојој шминки."

„Претпостављам да сам у протекле три године пронашла себе и прошла кроз терапију да схватим да сам достојна без обзира како изгледам или шта одлучим да урадим."

@sammie_jo_94 Them extra points tho #dealer #chav #uk #wifey #fyp #brows #uk ♬ original sound - Gypsy _Sounds

Мама, која воли свој изглед и покушава да подстакне друге да буду другачији, додала је: „Троловање ме сада не погађа. Покушавам да подигнем свест о томе да људи могу бити различити. Тако им узвраћам."

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas