· · Коментари: 0

"Дечко ме је ОДБИО КАО МУШКАРЦА, али након што сам се претворила у жену, ОДМАХ СЕ ЗАЉУБИО" (ФОТО/ВИДЕО)

Необична љубавна прича која ће вас натерати да се запитате

1645615404_pjimage---2022-02-23T122219.702.jpg
Фото: Принтскрин/Инстаграм/еринетернитy

Ерин Андерсон, 22-годишњакиња из Овенсбороа у Кентакију, рођена је као мушкарац по имену Арон.

Међутим, од малих ногу је знала да жели да постане жена, али и да има склоности ка истом полу. 
Док је још увек била у "Ароновој кожи", за око јој је запао шест година старији Џеред Норис којем је и пустила поруку на Фејсбуку. Ипак, Џерард није био заинтереован и није желео ни да одговори на њену поруку. Све се, међутим, променило када је Арон започео трансформацију у Ерин.

- Знала сам га и додала сам га на Фејсбуку јер је био јако сладак. Док сам још била мушкарац, послала сам Џереду поруку на Фејсбуку : "Хеј, шта има?". Али он није имао никакву реакцију и није деловао уопште заинтересовано, па сам одлучила да више не покушавам са њим - испричала је Ерин.

Ипак, остали су пријатељи на поменутој друштвеној мрежи, запратили су се и на Инстаграму, Арон је започео свој процес трансформације у жену и ситуација је почела да се мења.

Прочитајте још: "БАКА ЈЕ ИЗБРИСАЛА СВОЈУ ПРОШЛОСТ": Девојка урадила ДНК тест и открила да је породична историја ЛАЖ (ВИДЕО)

- Прошло је две године од тога када ми је лајковао једну слика на Инстаграму, тада сам већ изашла у јавност као транс и жена. Одлучила сам да будем искрена, па сам му послала поруку са својим бројем телефона и за пет минута ми је одговорио и почели смо да разговарамо - наставила је своју љубавну причу 22-годишња трансродна девојка.

Фото: Принтскрин/Инстаграм/еринетернитyфанпаге_

Џеред и Ерин су почели да се друже и већ након недељу дана су ушли у везу:

- Пре него што сам започела везу са Џередом, виђала сам се са људима, али се ништа озбиљно није догодило јер су се сви плашили да кажу породици или пријатељима. Рекли би ми да им се заиста свиђам, али да не могу да ризикују и то је оно што ме је највише болело - присетила се.

БОНУС ВИДЕО:

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.