Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Искористио УТИЦАЈ И НОВАЦ НА ПРАВИ НАЧИН: Због једног ТикТокера, хиљаде људи је ПОВРАТИЛО ВИД! (ФОТО)

Он је прави пример успешног инфлуенсера

1675243891_TikToker-naslovna.jpg
Пхото: Схуттерстоцк/ТкТок МрБеаст
Oglas

Он је особа са највише претплатника на YоуТубе-у, са преко 111 милиона људи који га прати! Има само 24 године, а већ показује многима, својим примером, шта су праве вредности.
Џими Доналдсон, познатији као Мр. Беаст на Интернету, помогао је 1.000 особа да поврате вид, плативши им за  операцију очију. 
Овај млади момак, схватио је да је срећа у давању, и коришћењу свој огромног утицаја како би се помогло 
онима којима је помоћ неопходна, али који нису у могућности да сами плате. Он је у свом видеу на ТикТоку, испричао како је људима широм Америке, са озбиљним обликом катаракте помогао да реше свој проблем.

Фото: ТикТок принтсцреен/МрБеаст

Џими је такође дао новчани износ од 10.000 долара некима од пацијента, а једној особи је купио скупоцени аутомобил. Џими је још донирао 50.000 долара фонду једног колеџа, као и 100.000 долара организацији која помаже лечење особа које имају проблема са видом.

На његовом каналу на YоуТубе-у, на дирљивом снимку се види како излеченим пацијентима медицинско особље скида завоје са очију. За многе од њих, ово је био први пут да су могли да угледају светлост дана, и да јасно виде своје окружење.

Човек по имену Чарли, био је спречен да настави да ради због погоршања вида. Након Џимијевој доброчинства, он сада види , а добио је и 10.000 долара као помоћ, јер није био у могућности да заради за живот.

'' Ја просто нисам био свој човек претходних 65 година'', рекао је један човек у видеу '' сада заправо могу да видим твоје лице'', одушевљен је он због излечења које му је омогућено.

Други пацијент је рекао да је прво што жели да види, када му скину завоје, је лице његовог сина, који је како наводи био  његова ''стена''' током периода када није видео.

'' Могу да видим свачије лице сада, мало је само мутно због ових суза радосница'', изјавио је још један излечени човек, кроз сузе. 

 

БОНУС ВИДЕО: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas