Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
снови

Један од 10 најчешћих снова: Ево шта заправо значе СНОВИ О ТРУДНОЋИ

Без обзира да ли сте се у сну осећали срећно или уплашено, снови о трудноћи носе одређена значења.

1645172452_pregnant-gbee78fcb1_1280.jpg
Фото: пиxабаy
Oglas

Иако вас снови о трудноћи могу неретко уплашити, нарочито младе девојке које још нису спремне на ову улогу, они заправо имају позитивну конотацију и значај, па чак и када мушкарци сањају овај чудан сан.

По истраживањима они спадају у 10 најчешћих снова, те не треба да вас плаше, јер вам поручују да ће се нешто позитивно десити у будућности. У зависности да ли сањате себе или неког другог у благословеном стању.

Женска особа да сања да је трудна

Ако сањате себе да сте трудни, то значи да ће јој се остварити дуго очекивана жеља. Предстоји вам дуг период среће и благостања на свом животним пољима.

Прочитајте још: КАКО СЕ ПИШЕ: Да ли је правилно написати "ЗДЕСНА" или "С ДЕСНА"?

Сањати да вам је ћерка у другом стању

Овакав сан може означавати да се беспотребно бринете за  породицу. Покушавате да контролишете ствари над којима немате контролу, а оне ће имати добар исход. Успорите и препустите се.

Сањати да вам је мајка трудна

Овакав сан симболише велику радост коју ћете доживети. Нешто ће вас усрећити као никада до сада.

Сањати да вам је бака у другом стању

Испуниће вам се неки ретки снови и маштања. Неочекивани добитак ће вам одушевити, а многи ће вам завидети на успеху.

Прочитајте још: Преживела је пад авиона са 10.000 метара: Ево како је Весна Вуловић избегла смрт

Сањати да се бојите од трудноће

Уколико се у сну бојите што сте трудни, то указује да не пристајете на промене. Могуће је да ваш комфор не желите ни због кога да жртвујете. Из тог разлога неки мисле да сте себични, али ви сматрате да је боље да будете искрени како нико не би био повређен.

Сањати непознату особу у благословеном стању

 Покушавате да не придајете превише значаја томе шта други људи кажу. Ако имате проблема у браку или вези, тај сан означава да страхујете да ће вас партнер преварити, али то се неће догодити у стварности.

Сањати прекид трудноће

Живот ће вам се вратити напокон у нормалну рутину, након неких дугорочних проблема. Уживаћете у промени.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas