· · Коментари: 0

Како бисте реаговали? Мислила је да је пронашла савршен дом, а онда се десила појава која ју је уплашила и отерала одатле (ВИДЕО)

Баш када је помислила да је пронашла савшени нови дом, све је кренуло наопако

1658213580_Collage-Maker-19-Jul-2022-08.50-AM.jpg
Фото: Тик Ток /принтскрин/ биггдаддицхрисс

Корисница друштвене мреже Тик Ток поделила је снимак који сада већ броји преко седам милиона прегледа, а на коме објашњава шта се догодило у моменту када је пожелела да нова кућа постане њен дом. У том тренутку гром је ударио у кући, а све је сасвим случајно забележено камером. Ову природну појаву Крис је схватила као знак да то није куц́а коју би требало да купи.

Прочитајте још: СИНДРОМ НЕОЧЕШЉАНЕ КОСЕ: Девојчица (1) Лејла муку мучи с фризуром! Чешаљ, балзам, фенирање - НИШТА НЕ ПОМАЖЕ (ФОТО)

Док шета кроз празну кућу изненада се зачуо јак прасак који може да се чује и на снимку.

- Почињем да показујем куц́у и онда је гром ударио кроз надстрешницу, потом у врата, сва светла у кухињи су се угасила, на вратима су били трагови изгорелости, зид је пукао - објашањава она. 

@биггдаддицхрисс И реаллy ликед тхе хоусе тоо… бут цлеарлy ит wасн’т меант то бе. 🙄🤦🏾‍♀️ #омг #wтф #хоусе ♬ оригинал соунд - Цхрисс

Застрашујуц́е је и то да је Крис држала врата само неколико секунди пре него што је гром ударио.

Коментари испод видеа су помешани, многи су истицали да је то само природна појава која није требало да има толико деловање на њену одлуку о новом дому. Ипак,  Крис је помислила да је то лош знак и одустала од куповине.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.