Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Како да препознате "МАМИНОГ СИНА"? Десет знакова који могу указати на то да мушкарац има нездрав однос са мајком

Особине које имају "мамини синови"

1702387001_Foto-Shutterstock-mamini-sinovi.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Неке мајке не прихватају истину да су њихови синови одавно одрасли, сазрели и да им није потребна претерана брига. И даље се понашају као да њихови „дечаци” имају још 5 (10,13) година... Мајке стварају мамине дечаке. Они брину о њима, негују их, решавају све њихове проблеме и штите их од животних тешкоћа. А када дође време, предају их у руке будућим партнеркама које често преузму улогу мајме. Тако да сада оне могу да брину, негују и штите тог непроцењивог мушкарца од животних олуја. Шта учинити када презаштићеност мајке пређе све границе? Када свог одраслог сина наставља да "гаји" као да је дете? Ово није наивна ситуација, посебно ако се оваква особа појави у вашем животу као потенцијални партнер. Имајте на уму да постоје знаци који указују на то да ваш изабраник може да буде ",мамин син" али и да није ваш посао да ово мењате - однос између мајке и сина је у потпуности њихова ствар на којој морају да раде. Ево 10 јасних знакова да је ваш партнер "мамин син".

1. Он је у вечитој потрази за достојним послом, шефом са разумевањем, достојним животном сапутницом

Вреди напоменути да су све његове претраге осуђене на неуспех. Наравно: није способан да ради и да заснује породицу. И тражи место где ће имати минимум обавеза. Због тога су сви око њега увек криви јер не разумеју његову суптилну душу, не цене га итд, итд. Такве оптужбе су метод манипулисања људимаи не мењања ништа у животу.

2. Без оклевања прима новац од жена: мајке, жене, сестре, љубавнице

И не осећа се стид због тога. Никако, уверен је да му и даље дугују новац. Јер је већ својим рођењем усрећио је овај свет. 

3. Често су подложни зависностима

Обично су то алкохолна пића и/или компјутерске игрице. Изнутра себе сматра неуспехом, а његово самопоштовање бескрајно пати. Имајући светоназор дечака у телу зрелог мушкарца, он живи неодговорним животом. Тешко је то признати. Лакше је на неки начин побећи од стварности.

4. Стално цитира своју маму

"Моја мајка каже да..." "Мама не би одобрила." Његова мајка је непоколебљив ауторитет и мало ко може да се мери са њеним ставовима, мишљенима и уверењима.

5. Њено име је прво на листи телефонских позива

Нема ништа лоше у томе што неки мушкарци одржавају топао однос са својом мајком и показују поштовање. Психолози су уверени да такви мушкарци пројектују слично понашање и на друге жене. Пријатељство између мајке и сина је дивно. Али нема ничег доброг у томе што када мајка жели да зна све о сваком кораку и покрету свог сина. Жеља да га контролише може постати патолошка.

6. Чак је и доњи веш брига његове мајке

Он не зна на којој су полици у орману његове гаће или где су му чисте чарапе...Мајчина брига се протеже чак и на питања везана за доњи веш.

7. Увек ће бити на мајчиној страни

Мајка је увек и свуда на првом месту. Стога, њено мишљење невидљиво лебди и у породици њеног сина. Жене које имају овакве свекрве најбоље зању кроз шта свакодневно пролазе.

8. Он стално пореди своју жену и мајку

Мама боље кува, води кућу, брине итд. Поређење очигледно не иде у прилог жени. Питање је колико она има стрпљења.

9. Мамина одлука је за њега закон

Постоји виц: „Сине, треба да имаш своје мишљење! А сад ће ти мама рећи...” То је све. Мајка доноси важне одлуке, али син нема право гласа. И то му сасвим одговара.

10. Чак и са 30 година финансијски зависи од мајке

Најбоља опција за њега је и да живи са мајком, Или практично у суседству. Тако се ослобађа свакодневних  непријатних потешкоћа. А мајка задовољава своје амбиције, стварајући утисак сопствене незаменљивости.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas