Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
најбољи пријатељ

Како је златни ретривер ПОСТАО ХЕРОЈ и спасао газду: Невероватно (ВИДЕО)

Не каже се без разлога да је пас човеков најбољи пријатељ

1605169447_Depositphotos_43280953_s-2019.jpg
Фото: Депосит
Oglas

За псе кажу да су човеков најбољи пријатељ, али понекад могу бити и много више од тога. Понекад спашавају животе, али и домове својих породица. Погледајте како је један пас спасао власнику живот.

Прочитајте још: Научници израчунали колико СТАБАЛА расте на Земљи

Један златни ретривер је проглашен правим херојем када је возило хитне помоћи довео до власника који се онесвестио. 

Власник пса се срушио у једној завученој уличици у Јунченгу у једној кинеској провинцији. Пролазници који су се ту нашли су позвали хитну помоћ, али оно што је камера из амбулантног возила снимила је заиста невероватно.

Верни пас је стајао на сред улице и чекао помоћ. Када је угледао возило хитне помоћи пас му је пришао, а затим потрчао у правцу места где је лежао власник, притом се неколико пута окренувши да види да ли га прате, а затим пожурио.

Прочитајте још: Научници откривају: Број планета на којима је МОГУЋ ЖИВОТ

Радници хитне помоћи су, пратећи пса дошли до власника и пружили му помоћ. 

Исоставило се да је човеку управо брза реакција спасила живот, а да није било пса можда га не би пронашли у тако кратком року.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas