Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

КАМИЛА ЈЕ ПРИНЦЕЗИ ДАЈАНИ УНИШТИЛА ВЕНЧАЊЕ: Освета је стигла годинама касније од стране краљице Елизабете

Погледајте шта је краљица Елизабета урадила када се Камила удавала за Чарлса

1712845782_Foto-Profimedia-Carls-dajana-kamila.jpg
Фото: Профимедиа
Oglas

Краљ Чарлс и његова супруга Камила јуче су славили 19 година брака, но чини се да јој неки још увек не праштају оно што је радила Дајани.

Љубавна прича краља Чарлса и његове супруге Камиле од самог старта па до дана-данашњег, налик је некон надреалном романтичном филму са драматичним заокретима. Многи су сумњали да ће се одржати оволико дуго, но и 19 година касније, након низа скандала, смрти, болести... краљ и његова некадашња љубавница воле се истим жаром.

На јучерашњи дан, пре готово две деценије венчали су се згради општине у Виндзору, што је био први пут да неки члан краљевске породице склапа грађански брак.

Пре готово две деценије венчали су се згради општине у Виндзору, што је био први пут да неки члан краљевске породице склапа грађански брак.

Наиме, многима је било чудно што је Камила носила сиву тоалету на венчању са човеком свог живота, све док се иза ње није појавила Елизабета. А старо правило гласи - нико сем краљице не сме да се појави у истој боји, макар то било и венчање, у овом случају.

Њен потез многи су тумачили као освету за све што је урађено Дајани. Сетимо се само да је та иста Камила на венчање Чарлса и омиљене принцезе дошла у белој тоалети, која је била веома свечана. Влада мишљење да је њена комбинација комотно могла да прође као нека врста венчанице, што је тумачено као вид непоштовања.

"Наравно, знала сам да је била ту. Тражила сам је погледом. Док сам ходала ка олтару, спазила сам Камилу са шеширом с велом. Видела сам све, њеног сина Тома како стоји на столици. До данас, знате, имам то живо сећање", причала је Дајана 1991. године.

"Покушавала сам да будем зрела, али нисам могла да престанем да мислим на његову аферу са Камилом. Нисам имала са ким да причам. Вече пре венчања имала сам страховит напад булимије. Јела сам све на шта сам наишла у кући где сам спавала са сестром. И све сам повратила", испричала је вољена принцеза својевремено.

Само пар редова од ње, у потпуно белом комплету седела је најпознатија љубавница, и гледала у Дајану која је ишла до олтара. Камилин супруг је, иначе, као командант коњичког пука, имао улогу у организацији овог посебног дана: надгледао је пратњу Чарлсове и Дајанине кочије кроз Лондон, па се тако и она сама нашла на венчању века. За познаваоце прилика је помало изненађујуће то колико је "добро место" Камила добила, будући да је седела свега неколико редова иза Дајанине рођене сестре.

Међутим, ако сте мислили да је то најгоре што се десило на венчању, варате се. Чарлс је урадио, према мишљењу многих, недопустиву ствар у тренутку када је говорио "да".

Како се и видело на неким снимцима са венчања који су кружили мрежама, данашњи краљ, а некадашњи принц све време је гледао у Камилу, чак и када је оженио Дајану и кренуо са њом према излазу из катедрале.

Грозне ситуације наставиле су се и у њиховом браку, те су се у једном тренутку чак и суочиле Дајана и Камила, а сви се сећамо и принцезиног признања да је чула док је Чарлс говорио својој тадашњој љубавници да би волео да буде њен тампон.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas