Oglas
· · Komentari: 0

KAMILA JE PRINCEZI DAJANI UNIŠTILA VENČANJE: Osveta je stigla godinama kasnije od strane kraljice Elizabete

Pogledajte šta je kraljica Elizabeta uradila kada se Kamila udavala za Čarlsa

1712845782_Foto-Profimedia-Carls-dajana-kamila.jpg
Foto: Profimedia
Oglas

Kralj Čarls i njegova supruga Kamila juče su slavili 19 godina braka, no čini se da joj neki još uvek ne praštaju ono što je radila Dajani.

LJubavna priča kralja Čarlsa i njegove supruge Kamile od samog starta pa do dana-današnjeg, nalik je nekon nadrealnom romantičnom filmu sa dramatičnim zaokretima. Mnogi su sumnjali da će se održati ovoliko dugo, no i 19 godina kasnije, nakon niza skandala, smrti, bolesti... kralj i njegova nekadašnja ljubavnica vole se istim žarom.

Na jučerašnji dan, pre gotovo dve decenije venčali su se zgradi opštine u Vindzoru, što je bio prvi put da neki član kraljevske porodice sklapa građanski brak.

Pre gotovo dve decenije venčali su se zgradi opštine u Vindzoru, što je bio prvi put da neki član kraljevske porodice sklapa građanski brak.

Naime, mnogima je bilo čudno što je Kamila nosila sivu toaletu na venčanju sa čovekom svog života, sve dok se iza nje nije pojavila Elizabeta. A staro pravilo glasi - niko sem kraljice ne sme da se pojavi u istoj boji, makar to bilo i venčanje, u ovom slučaju.

NJen potez mnogi su tumačili kao osvetu za sve što je urađeno Dajani. Setimo se samo da je ta ista Kamila na venčanje Čarlsa i omiljene princeze došla u beloj toaleti, koja je bila veoma svečana. Vlada mišljenje da je njena kombinacija komotno mogla da prođe kao neka vrsta venčanice, što je tumačeno kao vid nepoštovanja.

"Naravno, znala sam da je bila tu. Tražila sam je pogledom. Dok sam hodala ka oltaru, spazila sam Kamilu sa šeširom s velom. Videla sam sve, njenog sina Toma kako stoji na stolici. Do danas, znate, imam to živo sećanje", pričala je Dajana 1991. godine.

"Pokušavala sam da budem zrela, ali nisam mogla da prestanem da mislim na njegovu aferu sa Kamilom. Nisam imala sa kim da pričam. Veče pre venčanja imala sam strahovit napad bulimije. Jela sam sve na šta sam naišla u kući gde sam spavala sa sestrom. I sve sam povratila", ispričala je voljena princeza svojevremeno.

Samo par redova od nje, u potpuno belom kompletu sedela je najpoznatija ljubavnica, i gledala u Dajanu koja je išla do oltara. Kamilin suprug je, inače, kao komandant konjičkog puka, imao ulogu u organizaciji ovog posebnog dana: nadgledao je pratnju Čarlsove i Dajanine kočije kroz London, pa se tako i ona sama našla na venčanju veka. Za poznavaoce prilika je pomalo iznenađujuće to koliko je "dobro mesto" Kamila dobila, budući da je sedela svega nekoliko redova iza Dajanine rođene sestre.

Međutim, ako ste mislili da je to najgore što se desilo na venčanju, varate se. Čarls je uradio, prema mišljenju mnogih, nedopustivu stvar u trenutku kada je govorio "da".

Kako se i videlo na nekim snimcima sa venčanja koji su kružili mrežama, današnji kralj, a nekadašnji princ sve vreme je gledao u Kamilu, čak i kada je oženio Dajanu i krenuo sa njom prema izlazu iz katedrale.

Grozne situacije nastavile su se i u njihovom braku, te su se u jednom trenutku čak i suočile Dajana i Kamila, a svi se sećamo i princezinog priznanja da je čula dok je Čarls govorio svojoj tadašnjoj ljubavnici da bi voleo da bude njen tampon.

BONUS VIDEO:

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas