· · Коментари: 0

"Концепт времена тамо нестаје": Научници објашњавају шта се дешава са ДУШОМ 40 дана након смрти

Ова појава се назива "ДНК фантом ефекат"

1662299993_religion-gc59b0820c_1920.jpg
Фото: Пиxабаy

Према народном веровању, , душа покојника четрдесети дан од смрти одлази на небо, до тада се његов дух задржава на земљи. Међутим, сада је руски научник Петар Петровић Гарјајев, иначе доктро биологије, открио врло занимљиве чињенице.

Наиме, није случајно зашто је изабран баш број 40 и зашто се вековима у народу одржало то мишњење о човековој души после смрти. Та појава се данас назива "ДНК фантом ефекат", који је дуго за научнике био мистерија. Спектрометар, за који су научници мислили да је неисправан, регистровао је “фантоме” током 40 дана.

 

ДНК су “декодирали” Вотсон и Крик 1953. године. Тада су закључили да је ДНК молекул састављен од два ланца који су спирално увијени један око другог. ДНК је дугачак 500 милијарди километара, а у њему су уписани апсолутно сви подаци о нашем телу. За своја невероватна научна достигнућа су награђени Нобеловом наградом.

Прочитајте још: Научници откривају: Како да препознате лажљивце?

– Испоставило се да је наш молекул ДНК антена, јер садржи атоме метала који служе као нека врста пријемника који је усмерен према космосу, одакле прима неке управљачке космичке информације – тврди академик Гарјајев.

Посебно је описао експеримент са икром жабе.

– Постоји једноставан експеримент са икром жабе када се стави у комору од 80 одсто никла и гвожђа, где постоје сви услови за нормалан развој ћелије са једним изузетком – нема спољашњег електромагнетног окружења. У том ненормалном електромагнетном окружењу ембриони се претварају у чудовишта и нико од њих и не дође до стадијума жабе.

Према закључцима чувеног руског академика, ДНК генерише ласерске зраке и радио таласе које граде информационе холограме. Примивши таласну информацију на тај начин, ћелије ембриона стварају неку врсту скице која усмерава где и како би требало да расту очи, уста, нос, уши и друго.

 

Такође, аустријски научници су 1997. године доказали уз помоћ експеримента да се фотон може телепортовати. То, заправо, значи да се тренутно може преносити са једног места на друго уз очување свих информација.

– Они су веома јасно показали да фотон може да се телепортује, а наша ДНК, наши хромозими, раде на принципу фотона. То значи да наше ћелије комуницирају једна са другом бесконачном брзином. Укратко, концепт времена тамо нестаје – тврди професор Гарјајев.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.