Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРЕ И ПОСЛЕ

КРАЉИЦА НАВЛАЧЕЊА: "Након што ставим шминку, људи мисле да сам Гвен Стефани" (ФОТО)

ШМИНКА може учинити да се осећамо боље и привлачније чак и у нашим најнесигурнијим данима.

1639068054_pjimage--69-.jpg
Фото: Принтскрин/tiktok @muawk
Oglas

Једна жена је доказала моћ козметике приказујући своју невероватну трансформацију у видеу на својој ТикТок страници.

Лек за лоше дане

Самопроглашена "catfish queen" започела је снимак са лицем без шминке, показујући своје мрље и неуредну косу. „Шта радите у оним данима када се не осећате тако самоуверено или неустрашиво?“ упитала је девојка док је позирала без шминке.

Фото: Принтскрин/tiktok @muawk

Камера је затим бљеснула према Витни Кејт, која објављује на налогу МУАВК. Потпуно се трансформисала - са шареним сенком за очи, ружем у боји бобичастог воћа и савршеним локнама. "Претварати се!" глас се наставио, док су се женске усне синхронизовале.

Фото: Принтскрин/tiktok @muawk

„Или је то или плачем да спавам... ко то жели?“ Видео је већ привукао више од два милиона лајкова, а фанови су отишли ​​у одељак за коментаре да похвале Витни због њеног сјаја. „Изгледаш баш као Гвен Стефани!“ написала је једна особа.

Прочитајте још: 5 ТРИКОВА ЗА САВРШЕНУ ФОТОГРАФИЈУ У ПАСОШУ: Шминкери открили како да увек изгледате добро у документима

Фото: shutterstock

Жене одушевљене, мушкарци не баш

„Да ли ти је неко икада рекао да личиш на Гвен Стефани?“ питао је неко други, на шта је она одговорила: „Да хахаха“. 

"Девојко! Снага твоје шминке је је***о генијална! Лепа си и без ње."

Неколико мушкараца који су коментарисали ову објаву сугерисали су да су их трансформације попут њене учиниле неповерљивим према женама уопште.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas