Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРАВИ ПРОБЛЕМ

5 ТРИКОВА ЗА САВРШЕНУ ФОТОГРАФИЈУ У ПАСОШУ: Шминкери открили како да увек изгледате добро у документима

Слика у пасошу или личној карти прави проблем многим дамама.

1638781219_00shutterstock_416113585.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Фотографисање за лична документа попут пасоша и личне карте може да се претвори у прави хорор када стигне фотографија која треба да нам стоји ту годинама. Многе жене кукају због начина на који су "испале" на документима, али уз пар трикова, ваша слика у пасошу ће бити достајна праве диве.

Због тога су шминкерке Роми Солејмани и Гучи Вестмен поделиле савете како да на фотографијама испадну што је боље могуће, преноси "Вогуе".

Прајмер у боји брескве кожи даје здрави сјај

Бљештаво светло рефлектора нимало не ласка лицу па оно може деловати помало испрано. Стога је најбоље да нанесете прајмер који ће уједначити тен и попунити поре. Одличан избор је онај у боји брескве који кожи даје здрави сјај.

Прочитајте још: Да ли често имате ТАМНЕ КРУГОВЕ ИСПОД ОЧИЈУ? Онда бисте требали да избаците ове 4 навике

Коректор

У случају тамних подочњака најбоље је користити пудер или коректор, а шминкерка Роми Солејмани препоручује га чак и женама које не користе ову врсту препарата.

Најбоље је користити пудер који је нијансу до две тамнији од тена или пак коректор који се бира у зависности од боје подочњака. Љубичасте и плаве подочњаке најбоље прикрива коректор са жућкастим тоновима, а смеђе са ружичастима.

Фото: схуттерстоцк

Усне

Препоручује се да на усне нанесете руж у боји шумског воћа или руже. Он ће им дати свеж и здрав изглед па неће због светла изгледати испрано.

Бронзер

Најпроблематичнија подручја су она око носа и око усана где се виде сви трагови смеха. Ситне боре најбоље ће ублажити пудер, а пажњу са њих ће одвући бронзер на образима.

Треба избегавати сјајне и светлуцаве текстуре бронзера јер ће у споју с бледом кожом деловати неприродно. Препоручује се да користите мат варијанту.

Заборавите на светлуцаве препарате

Пудер светлуцаве текстуре и сјај на уснама у комбинацији с блицем фотоапарата може да изазве праву малу катастрофу. Одраз ће створити визуално масну кожу, а трагови ће се највише видети на челу.

ПРАТИТЕ НАС НА ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУК 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas