· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Лопови опседају супермаркете: Слећу на колица и краду скупу храну

Становнике Енкориџа на Аљасци, задесила је несвакидашња невоља.

1618901214_gavran.jpg
Фото: Пиксабеј

Купце у хипермаркетима поткрадају - гавранови! За локалну ТВ станицу, Мет Ливолен испричао је да су му птице украле велико парче меса из колица, док је пребацивао ствари у аутомобил.

Прочитајте још: Легендарни бечки кафе уз пиће нуди тест на корону

- Буквално сам се одмакао неколико корака и окренуо се да узмем повећу кесу, а два гаврана су се стуштила и зграбила једно парче из пакета. Могао сам само да их испратим погледом. Они знају шта раде, није им први пут. Добро су ухрањени, па мислим да имају разрађен систем - рекао је Ливолен.

Бирају храну и краду само месо.

Када је стигао кући, приметио је да је још једно парче "кљуцнуто": "Исекао сам то месо и почео да га маринирам, а моја супруга није била расположена да га једе ".

Прочитајте још: Затворен драгуљ Москве: Директор је стрељан, радња је преживела Стаљина и глад, али не и корону

Додатна виђења лопова-гаврана појавила су се на друштвеним мрежама, и испоставило се да заиста промишљено вребају свој плен. Ако је за утеху, гавранови на том подручју бораве углавном зими, у потрази за храном, па им је већ време да одлете.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.