Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Родила је ДЕВЕТОРО деце, а онда је предвидела да ће једно умрети раније: Оставила је опроштајно писмо

Џоди Витинг се убила након што је остала у инвалидским колицима, а пре тога је предвидела судбину свог детета

1671616620_Foto-Printscvreen-YouTube-MIRROR.CO.UK.jpg
Фото: Принтсцреен/YоуТубе - МИРРОР.ЦО.УК
Oglas

Британка Џоди Витинг (42) родила је деветоро деце. Она је имала веома тежак живот с обзиром на то да је завршила непокретна у инвалидским колицама због несавесног возача.

Џоди Витинг доживела је саобраћајну несрећу након које је остала у инвалидским колицима. Мајка Џој каже да се неуморно трудила око деветоро деце да сва буду образована, добра и паметна.

"Кривац за несрећу никад није пронађен. Није било камера на том делу пута. Тај који ју је ударио колима, оставио ју је да лежи док није стао други возач на путу да јој помогне. Завршила је у колицима. На крају је постала зависна од лекова и терапија. До последњег дана живота говорила је само о својој деци. Знала је да их оставља саме са мном и њеним мужем, али даље није могла. Од све деце, једино се плашила за Корија Бела. Целог његовог живота. И била је у праву", рекла је Џој Витинг, њена мајка.

Прочитајте још: Због њега је заволео глуму: Отац Гордана Кичића је наш познати РЕДИТЕЉ (ФОТО)

Џоди је себи одузела живот у фебруару 2017. године јер није могла да се нови са огромном одговорношћу коју је живот носио. Она је годинама била у стању депресије због хендикепираности и одлучила је да себи одузме живот.

Пре тог чина она је оставила опроштајно писмо. У њему је упозорила да је једно од њене деце Кони Бел "у стању свашта да уради". Мајка је претпоставила да болује од биполарног поремећаја, као и да ће умрети млад. 

"Плашим се како ће Кори Бел изгурати у животу. Кад је ова слика настала, имао је непуних годину дана. И тада ми је деловао веома непредвидиво, плашила сам се да ће постати психопата. Има биполарни поремећај, мора да се лечи. Пазите га, он ће први скренути с правог пута", нагласила је Џоди Витинг 2017. године убацивши заједничку породичну слику у писмо за успомену. На фотографији Кони седи у очевом криву са десне стране.

Фото: Принтсцреен/YоуТубе - МИРРОР.ЦО.УК

Тако је и било. Три године након њене смрти, кадас је Кони имао 19 година, он се предозирао и умро, а пет месеци пре тога је покушао да убије дилера. 

"Тачно је знала шта ће бити са сваким дететом, а нарочито са Коријем Белом, а није имао ни годину дана. Написала ми је у писму: 'Пази га молим те, завршиће свој живот прерано'", рекла је Џодина мајка за британски "Миррор".

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas