Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СТРАШНО

МОРБИДНО: Претварала се да умире од рака како би добила венчање из снова (ФОТО)

Људи долазе на свакакве идеје, како би остварили свој циљ

1606748204_New-Project.jpg
Фото: Фацебоок принтсцреен /Тони Станден
Oglas

Једна девојка из Велике Британије, преварила је све своје пријатеља, да болује од рака и да умире, јер је желела да прикупи новац и направи венчање из снова.

Прочитајте још: Била је једна од најлепших жена, а након породичне трагедије одлучила је да себи одузме живот (ФОТО)

Она је дошла на идеју да лажира дијагнозу рака, како би се пријатељи сажалили на њу и уплатили јој 8.500 фунти. Она је желела да заједно са својим партнером Џејмсом направи венчање о каквом је маштала, а како би била уверљива у својој лажи, чак је и обријала главу.

Свима је саопштила да би највише на свету волела да је  отац који има рак, одведе до олтара. Ипак, он није дочекао ћеркино венчање, али је оставио видео поруку гостима. Медени месец су провели путујући по Европи, а чак је покушала да слаже пријатеље и да се заразила короном. Међутим, њима је све постало сумњиво и одлучили су да се суоче са њом.

Стеден су пријавили полицији и сада се суочава са казном, након што је пред судом признала да је лажилара медицинске налате од фебруара 2019. до септембра 2020.  Њена пријатељица факултета, шокирана је овим сазнањем, јер је и сама донирала 525 фунти, када јој је саопштила да умире од рака: 

Фото:Фацебоок принтсцреен/Тони Станден

- Све нас је преварила. Рекла ми је да умире и пала сам на то. Била сам сломљена - сви смо били -рекла је Шерил Астон за британске медије.

Прочитајте још: Шест потпуно бизарних ствари биле су илегалне у СРЕДЊЕМ ВЕКУ

У фебруару ове године, на њеном профилу је објављено да је преминула, али је Тони Стенден за то оптужила хакере. Ипак, пријатељи мисле да је сама то урадила, како би привукла пажњу и како би видела реакцију људи на њену смрт.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas