Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Најпознатија "КУМА" на свету зарађује 10 хиљада долара од давања дечијих имена (ВИДЕО)

Млада Тејлор најпознатија је ''кума'' на свету, а од кумовања добија и новац

1667898165_kuma.jpg
Фото: Инстаграм принсцреен/Таyлор А. Хумпхреy
Oglas

Тејлор је предузетница из Њујорка која има искоство у маркетингу и опчињена је именима за бебе, пала је сјајна идеја на ум. Она је од опчињености 2015.године  формирала бизнис.

Прочитајте још: Сусрет након 54. године: Сестра је пронашла брата бизанца на потпуно необичан начин, а њихов сусрет расплакао је све (ВИДЕО)

Отворила је агенцију за давања имена бебама. Она је задовољна својом агенцијом "Wхат'с Ин а Бабy Наме", и посао јој  се развија више него добро.  Родитељи који не могу да се одлуче за име свпог детета, јављају се Тејлор за консултације. Од жеље родитеља разликују се и цене услуга које се крећу од 1.500 долара за телефонске консултације и израду листе имена до генеалошког истраживања, тј. истраживања родослова родитеља и избор имена наследника према њему, које кошта чак 10.000 долара.

 - Мој посао је да предложим листу имена по наруџбини на основу упитника који родитељи треба да попуне о заједничким склоностима, важним интимним догађајима... Тако је једна беба добила име Паркс јер су се њени родитељи први пут пољубили у граду Паркер - објаснила је Тејлор.

Током протекле године, што бисмо ми овде рекли, "кумовала је" скоро сто пута, а зарадила је, како каже, више од 150.000 долара.

Прочитајте још: Ово никако не радите: Манекенка открила да се умало страшно разболела због тампона

- Обраћају ми се родитељи који чекају треће или четврто дете и који су очито остали без идеја за имена и, једноставно, перфекционисти су. Уколико ипак не изаберу име које сам понудила, бебе често имају два, од којих је средње обично мој избор - каже Тејлор, која је неудата и нема децу.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas