· · Коментари: 0

НАЈСТАРИЈИ ЧОВЕК НА СВЕТУ напунио је 122 ГОДИНЕ! Славио је након успешног опоравка од болести (ФОТО)

Са осмехом кроз живот и разне недаће

1675842997_Dekica-naslovna-Twiter-printscr-Dailymail.png
Пхото: Твитер принтсцреен/ ДаилyМаил

Адрелино Виеира де Силва (122) живи у граду Апарецида де Ђојанија, у Бразилу, а 3. фебруара је прославио свој рођендан. Овај Бразилац тврди да је најстарији човек на свету, а прошле године се борио са ковидом, и успешно се излечио. Његова породица поносна је на његов опоравак у тим годинама, па тврде да је декици све боље, преноси ДаилyМаил.

Адрелино је рођен 3.фебруара далеке 1901, а томе сведочи и његова лична карта са тачним подацима.
Овај витални пензионер, који има 13 унучића и 16 праунучића, као и 1 чукун-унуче, прославио је свој велики датум почетком месеца у ужем кругу породице.

Фото: Инстаграм принтсцреен/ДаилyМаил

Судећи по личној карти, он је ове године напунио тачно 122 године, што га чини најстаријом особом на свету. Међутим, господин де Силва никада није озваничио свој рекорд у Гинисовој књизи рекорда. За сада, званични рекорд држи Марија Брањас Морера из Сан Франциска, са својих 115 година.

Овај симпатични пензионер провео је прошлогодишнњи рођендан борећи се са Ковидом 19. Након прележане
болести, његова унука је изјавила за медије: 
'' Све је јачи. Ове године нећемо имати журку, јер други људи из породице имају неких проблема.''

Адрелино живи сам у својој кући, која се налази одмах поред куће његове унуке са њеном породицом, док у другој кући живе њена мајка, отац и брат.

 

Де Силва је био ожењен, и из тог брака је добио седморо деце, од којих је петоро живо.
На прошлогодишњој торти, он је имао свећице са бројем 121, уз натпис ''О террор до ИНСС'', што у преводу значи - терор за ИНСС. Ово је била шаљива порука за Национални Институт за социјално осигурање, јер су толики низ година у обавези да му исплаћују пензију.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.