· · Коментари: 0
ЗАНИМЉИВО

Не причате са комшијом? Ево како вам Фенг Шуи може помоћи!

Фунг шуи савети нису магични, али вам могу дати неке добре савете.

1616523814_Depositphotos_455270072_s-2019.jpg
Фото: Депоситпхотос

Оно што можда нисте знали је то да постоје Фенг Шуи лекови који помажу да се ваша кућа заштити од оваквог утицаја. А може ли ваша кућа да има добар Фенг Шуи независно од лошег Фенг Шуија вашег комшије? Ово је добро питање, а одговор ће зависити од многих конкретних детаља.

Прочитајте још: Била је први супермодел на свету, али иза њене славе крије се језива мрачна прича

Фенг шуи лекови

Фенх Шуи је веома моћна метода, али није магично решење за све проблеме у животу. Такође, многи Фенг Шуи лекови су здраворазумски, третирани из друге перспективе. Узевши то у обзир, представљамо вам неке од најефикаснијих Фенг Шуи лекова који ће помоћи да лоша комшијска енергија не прелази ваш праг.

  • Створите јаку заштитну енергију око своје куће. То би значило да пре свега имате добру ограду која се налази око ваше куће. Са унутрашње стране до ваше куће посадите високе зимзелене биљке како би одбили негативну енергију која долази.
  • Можете употребити металне хватаче ветра да бисте заштитили ваш дом од негативних комшијских вибрација.
  • Користите снагу рефлектујућих површина да потиснете лошу енергију тамо одакле и долази. Огледало вам у том смеру може бити од велике помоћи.
  • Искористите Фенг Шуи да ојачате најугроженија подручја у вашем дому. Ако су ваши прозори или врата окренути ка подручју одакле долази лоша енергија искористите јарке боје и уметничка дела да одбијете дату енергију.

 Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.