Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
СКАНДАЛ

Некада је била МУШКАРАЦ, тврди да је пола тима Реал Мадрида спавало са њом, а њена нова објава ЗАПАЛИЛА је Шпанију (ФОТО)

Амор Ромеира је звезда шпанских таблоида, учесница више ријалити шоу емисија, а посебно је остала упамћена по тврдњама да је спавала са многим фудбалерима.

1613989952_Amour-R..JPG
Фото Принтскрин / Инстаграм / аморромеира
Oglas

Амор је иначе рођена као мушкарац, али је променила пол, а први пут у медијима појавила се 2007. године када је учествовала у шпанској верзији "Великог брата".

Амор је посебно остала упамћена по тврдњама да је спавала са многим фудбалерима и то посебно са играчима Реал Мадрида.

Прочитајте још: Ако вам је досадно на послу време је да дате отказ, јер вам се може догодити нешто СТРАШНО

- Спавала сам са многим фудбалерима, највише их је било из Реал Мадрида. У једнога сам се чак и заљубила. Он је веома славан фудбалер, а ја сам скривала наш однос од јавности, ту сам информацију поделила само са двоје најближих пријатеља - открила је Амор Ромеира.

Никада није откривено ко је у питању, само да се то десило 2013. године, док је тврдила и да је спавала са неименованим играчем ког је назвала "најлепшим играчем Ла Лиге".

Прочитајте још: ФОТОГРАФСКО памћење је дар који поседује мали број људи! Ево који познати су га имали

- Он је прикривени хомосекусуалац, само то не сме да каже због хомофобије у фудбалу - додала је Амор и тако заинтригирала јавност.

Сада је Ромеира поново подигла шпанску јавност на ноге када је објавила још једну "провокативну" фотографију.

Наиме, на њеном Инстаграм профилу осванула је фотографију на којој се љуби са својом мајком и држи јој руку на грудима.

Прочитајте још: Тајна испод површине Антарктика: Откривено нешто што нико није очекивао (ВИДЕО)

"Једина права љубав си ти", написала је Ромеира.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas