Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
фенг шуи

Несневно привлачите лошу енергију: Ове ствари никако не би требало да имате у ташни

Фенг шуи стручњаци упозоравају шта скоро сви имамо у торби, а привлачи самолошу енергију

1683810453_shutterstock_384383959.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

Фенг шуи, древна кинеска наука уређења дома и привлачења позитивне енергије, може се применити и на новчаник. Наиме, верује се да уколико у њему носите рачуне, истрошене картице, згужван новац и непотебне ствари, онда привлачите лошу енергију и неповољну финансијску ситуацију. Према фенг шуију, торба и новчаник су изузетно важни за енергију, а верује се да терет у торби, односно оно што у њој носите може утицати на вашу енергију и развој судбине. Завирите у своју ташну, без обзира на то да ли је она велика или мала, као и у ранац или торбице које се везују око струка. Фенг шуи стручњаци упозоравају да одређене ствари никако не треба носити у њима.

Важно је да у торби постоји ред. Непотребне ствари "краду" енергију и доносе хаос. Све што вам више није потребно избаците из торбе, а хаос средите тако што ћете распоредити ствари по преградама. Верује се да ће вам ред донети олакшано доношење одлука. Старе карте, непотребни папирићи и рачуни које чувате у торби враћају вас у прошлост, привлаче оптерећење и недостатак новца. То означава да са собом симболично носите старе проблеме и непотребне бриге, тачније живите у прошлости. Прекините лошу карму тако што ћете све то да побацате.

Прво што треба да урадите када сређујете торбу јесте да покупите ситнину коју гарантовано носите по њеном дну, а потом и сав остали новац који вам је разбацан по преградама. Све то заједно ставите у новчаник. Новац треба чувати искључиво у њему. Фенг шуи означава да новац разбацан по торби привлачи сиромаштво, недостатак финансија и поставља енергетске блокаде на путу развоја. 

Торба би требало да буде чврста и уредна, што је знак среће и поуздане заштите. Уредна торба доноси хармонију и чува склад, а верује се да пословна торба треба да буде сређена, високо квалитетна и издржљива. Она симболично представља вашу "кесу с новцем". Она је симбол финансијског благостања.

Фен шуи стручњаци истичу и да торба не сме да буде претешка јер то симболизује бриге и оптерећења. Сматра се да не треба држати торбу на поду јер то привлачи лоше финансије. Према фенг шуију, потребно је свуда и у свему поставити уредност, чистоту, мир и склад, па се постарајте да ваша торба буде сређена и организована.

Према старим веровањима, ловоров лист је облик талисмана или амајлије, а веровало се да ако га носите у новчанику или га ставите испод отирача на кућном прагу, привлачите богатство и новац. Ловоров лист је зачинска биљка која се вековима користи у кухињи, али и у служби здравља као природни лек. У фенг шуију и према народном веровању, она има магично својство, верује се да може привући новац и остварење жеља.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas