Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
интересантно

Њихов случај обишао планету: Близанци рођени у две различите године

У Калифорнији су рођени близанци у различитим годинама, у размаку од 15 минута — брат 2021, а сестра 2022. године.

1641287430_c49742ea4f8f038ab8618751e128b710b6cedae9.jpg
Фото: Схуттерстоцк
Oglas

У петак увече, у новогодишњој ноћи, Фатима Мадригал и Роберт Трухиљо из Гринфилда, дочекали су сина коме су дали име Алфредо – у 23.45. Само 15 минута касније, мало пошто је сат откуцао поноћ, пар је дочекао Алфредову сестру близнакињу, и дао јој име Ајлин. 

Прочитајте још: Ова девојка је натерала дечка да се снима 12 сати док је на послу, а разлог је и више него бизаран (ВИДЕО)

„Мени је потпуно невероватно да имам близанце који имају различите године рођења", рекла је Фатима.

У саопштењу за штампу медицинског центра „Нативидад", Мадригал је објаснила своја осећања узрокована необичним датумом рођеља својих близанаца.

„Била сам изненађена и срећна што моја деца стижу баш око поноћи", додала је поносна мама.

Др Ана Абрил Аријас, породични лекар у „Нативидад медикал груп", додала је: „Ово је дефинитивно био један од најупечатљивијих порођаја у мојој каријери. Било је апсолутно задовољство помоћи овим малишанима да стигну на свет – и током прошле и ове године. Ово је био невероватан почетак нове године".

Прочитајте још: Фаталан, шармантан и невероватно паметан: Да ли знате ко је био први БЕОГРАДСКИ ПЛЕЈБОЈ - Завео је три најлепше Југословенке, па им сломио срце

Према Центру за контролу и превенцију болести, у Сједињеним Државама обично има 120.000 рођених близанаца сваке године. Такви порођаји чине нешто више од три одсто свих порођаја.

Алфредо и Ајлин придружили су се браћи и сестрама – пар већ има две девојчице и дечака, који су врло узбуђени што ће их упознати.

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas