Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
АТЕНТАТ

ТАЧНО У 18 ЧАСОВА И 36 МИНУТА: Прву информацију о Аркановом убиству нису објавили Срби - светски медиј је ОВАКО УРАДИО

Прву информацију о атентату на Жељка Ражнатовића нису пренели домаћи медији.

1610707788_dfdfaff.png
Фото: Принтскрин / јутјуб / Сјећање на Српску Крајину
Oglas

Прву информацију о Арнаковом убиству објавио је британски канал "Скај" и његов извештач у Београду - Тим Маршал. Он се директно укључио у телевизијски програм са информацијама о времену и месту убиства, тачно у 18 ч. и 36 мин, да би се у наредних, нешто мање од пола сата, Маршал јављао неколико пута са новим вестима.

Прочитајте још: ЗБОГ ЊЕГА ЈЕ АРКАН ПРВИ ПУТ ЗАПЛАКАО: Арканова суза отишла је ПОСЕБНОЈ особи у његовом животу

До 19 ч. захваљујући овој телевизији, цео свет је сазнао за велики број детаља о ,,новом политичком обрачуну у Београду", да би се тек после ових извештаја јавио домаћи електронски медији - "Студио Б". Радио-телевизија Србије у тадашњем Другом дневнику није објавила ни најосновнију информацију о овом догађају, чак ни да је убијен Жељко Ражнатовић.

Прочитајте још: Сат времена пре атентата, прошла је ПОЛИЦИЈА: "Све је у реду, шетај" - рекао је Аркан, а онда је дошло до пуцњаве

Тим Маршал ове ексклузивне нове информације сасвим сигурно дугује одличним београдским везама и чињеници да је са настрадалим Жељком био више од познаника.

Прочитајте још: "Почаст тигру Аркану": Речи навијача Лација ГРМЕЛЕ НА СЕВЕРУ (ФОТО)

У интервјуима током НАТО агресије, Тим је Жељка представио као човека који слободно говори оно што цела Југославија мисли, док је Ражнатовић узвратио комплимент, рекавши да је Маршал једини новинар из иностранства коме је стало до истине.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas