· · Komentari: 0
ATENTAT

TAČNO U 18 ČASOVA I 36 MINUTA: Prvu informaciju o Arkanovom ubistvu nisu objavili Srbi - svetski medij je OVAKO URADIO

Prvu informaciju o atentatu na Željka Ražnatovića nisu preneli domaći mediji.

1610707788_dfdfaff.png
Foto: Printskrin / jutjub / Sjećanje na Srpsku Krajinu

Prvu informaciju o Arnakovom ubistvu objavio je britanski kanal "Skaj" i njegov izveštač u Beogradu - Tim Maršal. On se direktno uključio u televizijski program sa informacijama o vremenu i mestu ubistva, tačno u 18 č. i 36 min, da bi se u narednih, nešto manje od pola sata, Maršal javljao nekoliko puta sa novim vestima.

Pročitajte još: ZBOG NJEGA JE ARKAN PRVI PUT ZAPLAKAO: Arkanova suza otišla je POSEBNOJ osobi u njegovom životu

Do 19 č. zahvaljujući ovoj televiziji, ceo svet je saznao za veliki broj detalja o ,,novom političkom obračunu u Beogradu", da bi se tek posle ovih izveštaja javio domaći elektronski mediji - "Studio B". Radio-televizija Srbije u tadašnjem Drugom dnevniku nije objavila ni najosnovniju informaciju o ovom događaju, čak ni da je ubijen Željko Ražnatović.

Pročitajte još: Sat vremena pre atentata, prošla je POLICIJA: "Sve je u redu, šetaj" - rekao je Arkan, a onda je došlo do pucnjave

Tim Maršal ove ekskluzivne nove informacije sasvim sigurno duguje odličnim beogradskim vezama i činjenici da je sa nastradalim Željkom bio više od poznanika.

Pročitajte još: "Počast tigru Arkanu": Reči navijača Lacija GRMELE NA SEVERU (FOTO)

U intervjuima tokom NATO agresije, Tim je Željka predstavio kao čoveka koji slobodno govori ono što cela Jugoslavija misli, dok je Ražnatović uzvratio kompliment, rekavši da je Maršal jedini novinar iz inostranstva kome je stalo do istine.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.