Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПРАЗНИК

Обрадујте партнера за ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ идеалним поклоном према дужини забављања

Изаберите идеалан поклон за партнера

1644765688_pokloni.jpg
Фото: Пиxабаy
Oglas

Ако вас већ данима хвата паника од Дана заљубљених и главног проблема "шта купити патрнеру?", ево неколико предлога за идеалан поклон, у односну на дужину трајања ваше везе.

Прочитајте још: ДАН ЗАЉУБЉЕНИХ није увек симболизовао ЉУБАВ

Није у питању обичан водич за куповину поклона који су неизбежни 14. фебруара ако сте у вези. Овај водич кројен је на основу дужине забављања, зато се припремите и хватајте белешке.

Мање од 3 месеца

Уколико се виђате с дечком тек два до три месеца, можда бисте могли да прођете и без поклона, али онда ризикујете да се нађете у чудној и неугодној ситуацији ако се он појави с букетом ружа пред вашим вратима. Зато, за сваки случај припремите неки кул, класичан поклон који ће му рећи: "Хвала ти што си ми поклонио нешто за Дан заљубљених и хвала ти, хвала до неба што не морам ово вече да проведем сама.“ Када кажемо кул онда мислимо на: занимљиве мајице, кошуље, чарапе, а зашто да не и двд колекцију његове омиљене Тв серије. И наравно, Дан заљубљених без неке чоколадне посластице није то.

Шест месеци

Е па након шест месеци, већ можете мало да се знојите. Сада се већ познајете довољно дуго да знате име његовог пса, шалилте се на рачун његових великих стопала, и знате шта га покреће, мотивише. Ово је савршен моменат да му поклоните неки зезаторски поклон налик честитки у којој ћете му написати шале на његов и свој рачун. Исто тако ако је ваш дечко љубитељ покера или пива (будимо реални, који није?) савршен предлог је да му купите сет за покер или картон пива. Уколико сте више за неки класичан поклон увек можете да му поклоните кожни новчаник или сет за бријање. Ту нема грешке.

Девет месеци

Ако се забављате с дечком девет месеци онда је дошло време да потрошите мало више за свог драгог. Момци који су фанатици за спорт ће се одушевити картама за неку утакмицу. И иако вам је дечко најпре испланирао неку романтичну вечеру, изненадите ви њега предлогом да га изведете на вечеру, или му припремите омиљено јело које ћете заједно појести у интимном кутку свог дома крај свећа гледајући неки филм. Колоњаска вода или омиљени парфем је такође нешто што можете да му поклоните.

Годину дана

Искрено, нема дечка којем се неће свидети када га дочекате у секси доњем вешу док му нудите масажу етеричним уљем. Или уместо масаже, можете заједно да уживате у миришљавој купки или да испланирате романтичан викенд у неком градићу до ког можете да скокнете за неколико сати. Стајлиш слушке или винтаге сат може такође да буде сјајан поклон за ваш тип дечка.

Прочитајте још: Жена је ОДМАХ ОСТАВИЛА мушкарца након што је пронашла огромну "ЦРВЕНУ ЗАСТАВУ" у његовом ауту (ВИДЕО)

 

Две године и више

Ви сте онај пар који је већ имао минимум два Дана заљубљених у заједничкој режији па већ знате у којој мери је потребно да будете креативни и шта можете да поклоните једно, другом. Сентиментални поклони, типа ручно направљена честитка или кратак нотес пун љубавних порука, мисли или ваша заједничка слика урамљена у рустичан рам може да буде идеалан поклон, јер у вашем случају поклон није ствар новца, већ емоције, идеје.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas