Oglas
· · Komentari: 0
PRAZNIK

Obradujte partnera za DAN ZALJUBLJENIH idealnim poklonom prema dužini zabavljanja

Izaberite idealan poklon za partnera

1644765688_pokloni.jpg
Foto: Pixabay
Oglas

Ako vas već danima hvata panika od Dana zaljubljenih i glavnog problema "šta kupiti patrneru?", evo nekoliko predloga za idealan poklon, u odnosnu na dužinu trajanja vaše veze.

Pročitajte još: DAN ZALJUBLJENIH nije uvek simbolizovao LJUBAV

Nije u pitanju običan vodič za kupovinu poklona koji su neizbežni 14. februara ako ste u vezi. Ovaj vodič krojen je na osnovu dužine zabavljanja, zato se pripremite i hvatajte beleške.

Manje od 3 meseca

Ukoliko se viđate s dečkom tek dva do tri meseca, možda biste mogli da prođete i bez poklona, ali onda rizikujete da se nađete u čudnoj i neugodnoj situaciji ako se on pojavi s buketom ruža pred vašim vratima. Zato, za svaki slučaj pripremite neki kul, klasičan poklon koji će mu reći: "Hvala ti što si mi poklonio nešto za Dan zaljubljenih i hvala ti, hvala do neba što ne moram ovo veče da provedem sama.“ Kada kažemo kul onda mislimo na: zanimljive majice, košulje, čarape, a zašto da ne i dvd kolekciju njegove omiljene Tv serije. I naravno, Dan zaljubljenih bez neke čokoladne poslastice nije to.

Šest meseci

E pa nakon šest meseci, već možete malo da se znojite. Sada se već poznajete dovoljno dugo da znate ime njegovog psa, šalilte se na račun njegovih velikih stopala, i znate šta ga pokreće, motiviše. Ovo je savršen momenat da mu poklonite neki zezatorski poklon nalik čestitki u kojoj ćete mu napisati šale na njegov i svoj račun. Isto tako ako je vaš dečko ljubitelj pokera ili piva (budimo realni, koji nije?) savršen predlog je da mu kupite set za poker ili karton piva. Ukoliko ste više za neki klasičan poklon uvek možete da mu poklonite kožni novčanik ili set za brijanje. Tu nema greške.

Devet meseci

Ako se zabavljate s dečkom devet meseci onda je došlo vreme da potrošite malo više za svog dragog. Momci koji su fanatici za sport će se oduševiti kartama za neku utakmicu. I iako vam je dečko najpre isplanirao neku romantičnu večeru, iznenadite vi njega predlogom da ga izvedete na večeru, ili mu pripremite omiljeno jelo koje ćete zajedno pojesti u intimnom kutku svog doma kraj sveća gledajući neki film. Kolonjaska voda ili omiljeni parfem je takođe nešto što možete da mu poklonite.

Godinu dana

Iskreno, nema dečka kojem se neće svideti kada ga dočekate u seksi donjem vešu dok mu nudite masažu eteričnim uljem. Ili umesto masaže, možete zajedno da uživate u mirišljavoj kupki ili da isplanirate romantičan vikend u nekom gradiću do kog možete da skoknete za nekoliko sati. Stajliš sluške ili vintage sat može takođe da bude sjajan poklon za vaš tip dečka.

Pročitajte još: Žena je ODMAH OSTAVILA muškarca nakon što je pronašla ogromnu "CRVENU ZASTAVU" u njegovom autu (VIDEO)

 

Dve godine i više

Vi ste onaj par koji je već imao minimum dva Dana zaljubljenih u zajedničkoj režiji pa već znate u kojoj meri je potrebno da budete kreativni i šta možete da poklonite jedno, drugom. Sentimentalni pokloni, tipa ručno napravljena čestitka ili kratak notes pun ljubavnih poruka, misli ili vaša zajednička slika uramljena u rustičan ram može da bude idealan poklon, jer u vašem slučaju poklon nije stvar novca, već emocije, ideje.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas