Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ПСИХОЛОШКА ТУМАЧЕЊА

Одаберите фотографију МЕСЕЦА и открићемо ваше СКРИВЕНЕ МИСЛИ

Да ли верујете да једна фотографија може открити много о вама?

1662586937_blue-1-696x398.jpg
Фото: Pixabay
Oglas

Психолошка тумачења наше личности на основу наших преференција доказала су своју делотворност и научно се непрестано потврђују. Ми вам данас доносимо један јендоставан тест личности који ће вас и саме можда изненадити...

Прочитајте још: Најбоље боје за простор око радног стола према ФЕНГ СХУИ дисциплини: ЗЕЛЕНА даје енергију, а ево шта значи ЦРНА

Први месец у горњем реду

Ваша осетљивост на светске проблеме чини вас посебно љубазним, великодушним и вољеним чланом друштва. Имате жељу да задовољите потребе других које видите. Можда ћете имати једва довољно за себе за ову недељу, али, ако видите некога гладног, онда ћете жртвовати свој оброк да друга особа не би била гладна. Ваша несебичност у животу је најзначајнија карактеристика коју људи користе да би вас описали.

Оно што можда игноришете јесте да и ви имате властите жеље, потребе, осећаје, таленте и живот уопштено. Одвојите време за себе и запамтите своје јединствене вредности, истражите и искористите своје таленте и изградите властито окружење благостања.

Прочитајте још: Зашто би ЗЕЛЕНА БОЈА требало да буде део дома? Створите хармонију

Други месец у првом реду

Ви сте креативац. Ваше окружење је високо естетски и емоционално утемељено. Проницљива, нежна и емоционална страна вас чини вас врло свесним. Међутим, ваша сензуалност води вас према материјалним настојањима.

Живот вам веројатно чине таласи задовољства и алтруизма према другима. Оно што можда игноришете јесте да вас ексцеси у животу можда задржавају даље од вашег пуног потенцијала. Сви ексцеси могу лако да украду вашу енергију, продуктивност и креативне сокове. То отупљује вашу природну светлост и гуши управљање временом живота.

Покушајте бити умерени и смањите интензитет, тако да имате резерве енергије за ствари које су дугорочно битне за вас, уместо да упражњавате само тренутно задовољство.

Прочитајте још: "Покушала сам да је сколиним из кадра": Јелена Карлеуша се на снимању потукла са глумицом Нином Јанковић

Трећи месец у првом реду

Ви сте енергична особа. Имате жељу за животом и снажан карактер. Чак и ваш темперамент чини вас сталоженим и поузданим радником и пријатељем.

Ваша енергија је усјерена у одржавање своје добробити и добробити најмилијих, желите да осигурате да свако има све што им је потребно. Постоји јак осећај лојалности када је реч о одабиру људи с којима ћете се окружити, а ваши односи никада нису нешто што ћете узети олако или здраво за готово. Оно што можда игнориште јесте да вас ваш снажан осећај лојалности може учинити врло неповерљивим према непознатом.

Бити неповерљив може бити емоционално и психички исцрпљујуће, а често чак ни свесно не схватате како то стално стање опреза утиче на ваш живот, здравље и срећу. Додајте мир у свој живот тако што ћете веровати си да су сви невини док се не докаже супротно. Неке ризике вреди прихватити.

Први месец у другом реду

Ви сте побједник. Ваша животна прича је усмерена на циљ. Учинковитост је ваш пратилац. Имате здраву количину самопоуздања које долази од вашег енергичног  и оптимистичног погледа на свет. Фаворизујете сигурност и стабилност и вољни сте да напорно радите како бисте створили окружење у ком осећате да можете напредовати.

Прочитајте још: МОЋАН САВЕТ ОЦА ТАДЕЈА: Када ПОСТИМО, сваки дан треба обратити пажњу на веома БИТНУ СТВАР

Оно што можда игноришете је да сте често свој најгори критичар и лични одред за погубљење. Будите љубазнији према себи када погрешите. Савршенство је недостижан циљ јер једноставно не постоји.

Поставите свој циљ да будете најбољи, а не имагинарна непогрешива ​​верзија себе коју никада нећете достићи. Учите из својих грешака и допустите грешкама да буду још једно гориво које користите за достигнућа.

Други месец у другом реду

Ви сте мирни. Једноставни ужици у животу дају вам највећу радост, што вас чини пријатном особом. Нисте потребити или захтевни. Савршено сте задовољни у тихом и мирном окружењу, као што је седење на софи са пријатељем који гледа телевизију или шетња парком.

Спокојност, мир и хармонија су оно што вас окружује јер мрзите ужурбани каос на свијету, али проводите пуно времена размишљајући о томе “што ако” када се ради о стварима које ћете чинити и видјети у свијету.

Имате много неискоришћених вештина које не користите. То вас вероватно фрустрира; чини вас забринутим и тера вас да претерано размишљате, зар не? Цело ово време трошите на оно што би могло смањити вашу енергију, учинковитост и подстицај за продуктивност. Покушајте да живите у садашњем тренутку.

Трећи месец у другом реду

Ви сте знатижељни. Овај необичан свет задивљује ваш знатижељни ум. Ваш ум увек поставља питања и лута, што вас је довело то тога да постанете прилично упућени у низ тема. У сталном сте проматрању и истраживању.

Ипак, често се можете запитати зашто се другима чините тако емоционално неинтелигентним. Иако можете бити пријатељски настројени и сигурно можете разговарати са свима о свему, вероватно би физички радије били сами или са својим најближим, вољеним особама. То је вероватно зато што сте стекли осећај да вас они који вас не познају добро или не разумеју или вас се боје.

Оно што можда игноришете је стрес и несаница коју узрокује ваш немиран ум. Готово увек се искључиво ослањате на свој ум да бисте обављали животно дело и игру. Уморан је и треба му помоћ. Ваш ум, срце, тело и душа требају бити у позитивном складу једни с другима.

Покушајте употрјебити своје срце и душу као компас, а ум као водич за мање стреса, више одмора и већег задовољства.

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas