Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Оптичка илузија мачке открива да ли сте ОПТИМИСТА или ПЕСИМИСТА у зависности од тога шта прво видите (ФОТО)

Илузија која приказује мачку могла би открити више о вашој правој личности

1647244128_Untitled.png
Фото: Тхе Миндс Јоурнал
Oglas

Илузија тражи од посматрача да погледају у ком правцу животиња иде и тврди да то говори нешто важно о вама.

Слика у сивим тоновима коју дели Тхе Миндс Јоурнал приказује мачку на степеницама. Како год видите мачку како хода, открива ваш приступ животу, тврди се.

За оба гледишта се каже да имају дефинитивно значење.

Ако сте видели мачку како иде уз степенице

Ако сте осетили да се мачка пење уз степенице, велике су шансе да имате оптимистичан поглед на живот.

Прочитајте још: ТЕСТ ЛИЧНОСТИ који ће вас одушевити прецизношћу: Битно је шта сте прво видели на слици (ФОТО)

„Видите потенцијал и видите раст где год да погледате“, каже се у чланку Миндс Јоурнал.

„Ваш ум је обучен да гледа на начине да се уздигнете више у животу, па с обзиром на ситуацију у којој имате избор између тога да се уздигнете изнад других или да "паднете" на њихов ниво, ви увек бирате прву опцију.  Постоје јасни знаци амбиције у вама и нико, осим вас самих, не може да вас спречи да напредујете више у животу."

Ако сте видели мачку како силази низ степенице

Ако сте посматрали мачку како хода низ степенице, имате личност која је песимистична и скептична.  

„Можда је ово засновано на вашим животним искуствима или само због врсте људи које сте можда срели који су нагнули ваш поглед на живот на негативну страну“, каже се у чланку у часопису Тхе Миндс Јоурнал.

„Али то значи да сада не верујете лако, да калкулишете пре него што се обавежете и да сте опрезни према људима који делују превише слатко. Можда је то само ваш начин да се ухватите у коштац са светом, али сте много оштроумнији у својим пословима, што чини готово немогућим да вас било ко превари."

БОНУС ВИДЕО:

 
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas