Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОПТИЧКА ИЛУЗИЈА: Оно што прво уочите на фотографији може рећи много о томе каква сте особа (ФОТО)

Да ли спадате у групу емпатичних људи или у групу моћних усамљеника

1689947557_Foto-Shutterstock-test-licnosti.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Много тога се може открити о вашој личности на основу прве ствари коју уочите у овој фотографији. Сматра се да оптичка илузија открива јесте ли емпатична особа или моћни усамљеник, пише Тхе Сун.

 

У видеу, ТикТок корисник Псyцхологy Лове (@псцхологyлове100) показао је својој публици сцену водопада. Ако пажљиво погледате слику, можда ћете уочити неке скривене знакове. Илузија приказује реку која тече кроз шумовите планине са водопадом који подсећа на младу жену. Лево од водопада једва се назире вук прерушен у планински врх.

Инфлуенсер је објаснио шта значи ако вам се поглед прво усмерио на реку. Открио је да ова група људи „има миран, промишљен ум“. „Они често траже креативна решења проблема и способни су да успешно пловите кроз мутне воде живота.“

Затим је креатор садржаја поделио значење иза виђења жене у водопаду. „Они имају истанчан смисао за комуникацију и добри су у слушању других, врло су емпатични, осетљиви на потребе других и склони су разумевању“, рекао је гледаоцима. Корисник ТикТока додао је: „Ови људи имају велику харизму и њихова природна способност комуникације омогућује им да ефикасно утичу на оне око себе.“

За оне који прво угледају вука, каже се да су „врло оријентисани на акцију“. „Врло су одлучни и могу се суочити са сваком препреком или изазовом са снагом и храброшћу. Живахни су с тенденцијом брзог деловања без предугог размишљања о могућим последицама“, рекао је.

На крају је открио да они који су први приметили медведа имају „смирен, али снажан став“. „Они знају како да генеришу резултате без прављења велике буке, углавном су најефикаснији када раде сами или у малим тихим групама. Ови људи знају како да искористите мирне тренутке да обаве ствари, што је битно за стварање нечег посебног“, додао је креатор садржаја.

Корисници ТикТока у коментарима су поделили своја мишљења о илузији. „Видео сам жену, а анализа коју си направио, тачна је“, написао је један гледалац. Други је рекао: „Видео сам реку, морао сам се напрегнути само да уочим даму и вука тако су се добро уклопили.“

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas