· · Коментари: 0
МУРАЛ

ОСАМ МЕТАРА ВИСОК НОВАК ЂОКОВИЋ: Ово је НАЈВЕЋИ МУРАЛ светског броја један (ФОТО)

На стамбеној згради у Источном Сарајеву сликар Милош Поповић направио је мурал Новака Ђоковића висок осам метара. То је и највећи мурал који је посвећен најбољем тенисеру на свету.

1596023241_Captureg2.JPG
Фото: Принтскрин / Инстаграм / djokernole

Мурал је направљен у насељу Трново, а аутор каже да је било потребно око пет дана да га направи.

Прочитајте још: ТРИ ГРАЦИЈЕ НА ОБАЛИ ЦРВЕНОГ МОРА: Луксуз с укусом истока, водена магија или рај за одрасле (ФОТО)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

💪🏼

Објава коју дели Novak Djokovic (@djokernole) дана

„Пренос скице на зид вршио се путем такозване ‘мреже’ којом су се служили још и стари мајстори, где су своје мале скице преносили на плафоне цркава, велика платна и тако добијали референтне тачке“, рекао је Поповић.

Како је навео, у послу су му помогли студенти графичког дизајна Ђорђе Паштар и Борис Томић.

Прочитајте још: СРБИ ће бити разочарани: Ово су НАЈПРИВЛАЧНИЈИ ЈЕЗИЦИ на свету

„С обзиром на то да је Новак број један у свету спорта, то је глобална порука. Верујем да ће сви који посете ову малу општину, искористити прилику да се фотографишу поред мурала, те бар на кратко проведу време у овом малом месту, које заиста поседује богату туристичку понуду“, казао је Поповић.

Према његовим речима, иницијативу за израду мурала покренула је Туристичка организација општине Трново.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.