· · Коментари: 0
Летовање

ТРИ ГРАЦИЈЕ НА ОБАЛИ ЦРВЕНОГ МОРА: Луксуз с укусом истока, водена магија или рај за одрасле (ФОТО)

Да ли замишљате свој идеалан одмор на ситном златном песку, крај прозирног топлог мора, под високим палмама?

1596011003_Al-Dau-ulaz.jpg
Фото: Промо

Ако баш овакво место тражите, време је да се упознате са лепотама Хургаде, у којој топло време не престаје током целе године. На сунцем обасјаној обали Црвеног мора налази се светски познат ланац хотела, са три феноменална комплекса, од којих је сваки посебан и прилагођен различитим потребама гостију.

Фото: Промо

Само пет километара од старог центра Хургаде и аеродрома, у новом шетачком центру Мемша, налази се хотел са мноштвом садржаја, створених за забаву и уживање. Стеигенбергер Аqуа Магиц Ресорт 5*, лепо уређен хотелски комплекс, савршен је за породице са децом и све оне који воле аква парк и спортове на води.

Фото: Промо

Брзо је постао један од најтраженијих и најпосећенијих хотела у Хургади, а популарност је стекао са разлогом. Хотел има своју лепо уређену пешчану плажу са друге стране променаде и до ње се може стићи кратком шетњом или шатл-голф возилом, које током целог дана нуди гостима комфоран превоз од хотела до обале. За све који воле да завире у магичан подводни свет Црвеног мора, постоји део са коралним гребенима, који даје безброј разлога за роњење. Собе хотела су удобне, климатизоване, са пријатним погледом на спољашње окружење. Хотел има многобројне базене, како за одрасле, тако и за малишане, а на крову се налази и релакс базен за одрасле, оаза вашег мира. За дечије играрије ту је аква парк са тобоганима, јединствени адут овог хотела и дефинитивно један од разлога због ког се многи гости враћају у Стеигенбергер Аqуа Магиц Ресорт 5*.

Фото: Промо

Са друге стране променаде налази се Стеигенбергер Ал Дау Беацх 5*, хотел софистицираног луксуза и рај за љубитеље голфа. Уживаћете у приватности и миру ексклузивног комплекса, на самој тиркизној обали Црвеног мора. Комбинација перфектне услуге и задивљујућег призора зелене баште међу базенима, прави је одмор за душу. Хотел извајан у комбинацији афричке и арапске архитектуре одише на сваком кораку префињеношћу и добрим укусом. Поседује 388 смештајних јединица, од којих највећи број има спектакуларан поглед на море. Сунце које греје у свако доба године, топло море и исто тако топли људи чине савршен спој за дуго очекиван одмор. Хотел нуди изобиље садржаја на отвореном и затвореном. У башти хотела је базен површине 5.000 м2, за освежење у било које доба дана, и уживање у благодетима феноменалне египатске климе. Да бисте и на одмору водили рачуна о свом здрављу, ту је одлично опремљен фитнес центар, као и спа центар за потпуни угођај. Немојте никако пропустити да испробате роњење међу коралима и најшаренијим подводним светом који сте до сада видели. Сигурно ћете се заљубити у Црвено море до ушију!

Најновији члан Стеигенбергер породице отворио је своја врата гостима крајем 2018. године. У питању је Стеигенбергер Пуре Лифестyле 5, луксуз у потпуно новој димензији. У лежерном и модерном стилу, одише добрим вибрацијама, и савршен је избор за младе госте који желе своју приватност, с обзиром да је предвиђен само за старије од 16 година. Преко дана опуштајућа, "цхилл" музика, а како се ближи вече, ритам се убзава и забава почиње. Савременог и једноставног стила, са доминантном белом бојом, одише чистим луксузом. Са искључиво апартманским смештајем, од којих сваки има свој приватни ђакузи и поглед на море, пружа савршен комфор. Забава у "Партy" базену уз музику, билијар у "Плаy" базену, коктел у ђакузију на отвореном, само су део садржаја у хотелу.

Фото: Промо

Још нешто што је специфично и што издваја Стегенбергер Пуре Лифестyле 5* од других хотела је главни ресторан. Налази се на врху хотела, са излазом на терасу са, можемо слободно рећи, најлепшим погледом на Црвено море у Хургади. Посебан је доживљај сваки оброк, јер се ресторан састојим из чак 8 делова, сваки са другом врстом хране, која са спрема пред гостима. Од италијанске пице, пасте, јапанске и кинеске хране, морских плодова, па до сладоледа и бескрајног избора малих, слатких залогаја, све на једном месту.

Сваки од ових хотела је специфичан на свој начин, али имају једну заједничку особину, а то је сталан квалитет због ког се гости враћају задовољни и са осмехом.

Фото: Промо

На вама је да изаберете који је по вашој мери, а за додатни савет можете се обратити контакт центру агенције “1 А Травел”, на 011/655 78 00. Ако сте већ направили избор, једноставно и брзо можете направити онлине резервацију на званичном сајту агенције.

Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.