Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Особине људи који су омиљени у сваком ДРУШТВУ: Они привлаче друге као магнет

Да ли спадате у ову групу људи?

1699621150_Foto-Shutterstock-prijateji.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Научници су издвојили три карактерне црте које красе оне који су пожељни у сваком друштву и који привлаче друге као магнет.

Привлачност је нешто много више од романтичних, физичких и сексуалних веза, тврде психолози. Неки не морају да буду стасом ни атрактивни ни савршени, али својим ставом и начином опхођења кадри су да привуку пажњу и да вас освоје. Група америчких научника је на основу анализе понашања неколико хиљада студената издвојила три карактерне црте које красе оне који су пожељни у сваком друштву и који привлаче друге као магнет.

Тестирајте своје друштво и процените ко је природно најпривлачнији међу вама. 

Позитиван став

Људи који пројектују позитиван став и оптимистичан поглед на живот привлаче више људи него песимисти. Научно је доказано да оптимистични људи дуже живе, успешнији су на послу, немају проблема са здрављем и прилагодљиви су у друштву. Они и о бригама говоре кроз шалу.

Екстровертност

Екстровертне особе имају богатији социјални живот од интровертних, односно затворених и стидљивих. Оне не презају да започну разговор са било ким на улици, да питају наглас ако им нешто није јасно, да прве притекну у помоћ некоме без страха. Уз њихово отворено срце и пријатељски осмех сви се осећају сигурније.

Самопоуздање

Самопоуздање је увек на врху листе атрактивних особина. И мушкарци и жене који не сумњају у своје знање и способности најпожељнији су као емотивни партнери, али и као пријатељи. Они су ослонац у друштву и обично имају улогу саветодавца и добронамерног критичара.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas