Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Откривена ГРЕШКА у серији "Бољи живот": Пуних 25 година је нико није приметио, а сада је коначно изашла на видело

Грешка се односи на наследнике који су се појавили у тестаменту Гигине сестре

1693824056_bolji-zivot.jpg
Фото: Принтсцреен/ YоуТубе - Необунт
Oglas

Култна серија "Бољи живот" једна је од најгледанијих серија у бившој Југославији. Свакодневна дешавања породице Попадић од 1987. до 1991. пратило је више милиона гледаоца широм Србије и околних земаља. Серија је за многе била најбоља "без грешке", међутим, недавно се на интернету појавила информација да у серији постоји једна велика грешка.

Синиша Павић је направио једну огромну грешку у серији "Бољи живот", тврде људи на Фејсбук страница "Дневна доза просечног адвоката", а грешка се односи на наследнике који су се појавили у тестаменту Гигине сестре.

- Када је Гигина сестра оставила тестамент, у којем је за своје тестаменталне наследнике одредила Гигину децу (Виолету, Гузу и Слободана), постављајући им, њима тешке услове, које прво морају испунити како би били проглашени за наследнике (Виолета да се уда, Гуза да нађе посао, Слободан да заврши разред врлодобрим успехом – што је суштински заплет серије), није требало кренути путем остваривања тих постављених услова, већ су тестаментални наследници једноставно могли да се не прихвате наследства.

Све је могло да буде другачије

Тада би целокупну заоставштину одмах наследио Гига, као једини законски наследник своје сестре. Тако би Попадићи паре узели одмах, платили би Мацоли споменик (испунили и налог), и не би било серије уопште. Поставља се онда питање зашто адвокат Радујковић није кренуо у том правцу, него је Гиги рекао да у тестаменту нема ниједне рупе", наводи се на овој Фејсбук страници.

Испод ове објаве било је много коментара који су одлучили да поделе своје мишљење али и одушевљење у вези серије. Ипак, један се издвојио као најдуховитији.

"Они да се одрекну у Гигину корист!? Пре би се одрекли у корист Јездимира Ускоковића?", гласио је један коментар који је насмејао многе.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas