Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВАКО ЈЕ СВЕТ ДОЧЕКАО 2023: Призори који остављају БЕЗ ДАХА (ВИДЕО/ФОТО)

Ватромет и велелепни спектакли!

1672583379_profimedia-0747140604-Ng-naslov.jpg
Фото: профимедиа
Oglas

Свет је дочекао 2023. са стилом! У многим градовима широм планете, орила се музика уз новогодишње концерте и журке, а небом су севали спектакуларни ватромети. 
Пацифичка нација Кирибати, прва је дочекала нову годину, док је америчка држава Хаваји међу последњима обележила почетак 2023.
Славило се на многим трговима, а већина светских градова је, као и код нас, овом приликом била специјално окићена. ББЦ у видеу, преноси делић атмосфере најлуђе ноћи, са прослава из неких од највећих светских градова.

Прочитајте још: Ова држава улази ПОСЛЕДЊА У НОВУ ГОДИНУ: Необични обичаји за ДОЧЕК широм света - У једној земљи постоји ТРАДИЦИЈА РАЗБИЈАЊА ТАЊИРА

Милион конфета летело је око сата за одбројавање на Тајмс скверу, док Њујорк дочекује 2023. Лондонски ватромет, посматрало је око 100.000 људи са обала реке Темзе. У Паризу, на тријумфалној капији приказан је светлосни шоу и ватромет, док су се људи у веселом расположењу окупљали на Јелисејским пољима.

Фото: Профимедиа

Стотине људи окупило се на традиционалном дочеку нове године у Мадриду. Ватромет је експлодирао изнад древног храма Пертенон у Атини, а становници Варшаве и туристи дочекали су нову годину на тргу Замкови у Пољској.

Прочитајте још: Ако замислите ЖЕЉУ на следећи начин сигурно ће се остварити: Обавите РИТУАЛ који ће вам помоћи у томе

Фото: Профимедиа

Шарени ватромет испунио је небо бојама у близини опере у Ослу, а у Банкоку на Тајланду- ватромет је експлодирао изнад будистичког храма Ват Арун.
У Дубаију, највиша зграда на свету, Бурџ Калифа, мењала је боје док су је окруживали ватромет и фонтане. Људи у Вухану у Кини, пуштали су балоне док су били окупљени на прослави. А у топлој Аустралији, традиционално, људи су се са капицама деда мраза купали у мору, док је Сиднејски ватромет лансиран са Харбор Бридге Опере, у чувеној луци.

 

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas