Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ОВО НИСТЕ ЗНАЛИ О "ПРИНЦЕЗИ ОД ЗНАЊА" Које је заправо родно место Милице из Потере

НАЗИВАЈУ је "принцезом од знања", а она признаје да едукацији нема краја.

1708856277_268780_3180345-potera-10-ep3-milica-jokanovic-ff_f.jpg
Фото: Принтскрин/Yоутубе
Oglas

Прелепа дама, а уз то и плавуша Милица Јокановић, свим "мачо мушкарцима" је својим знањем запушила уста и показала како памет и лепота могу да иду заједно.

Сви су Милицу приметили пре неколико година када је бриљирала у квизу "Слагалица", готово да није било питања на које ова крхка плавуша није имала као из топа спреман одговор. Збуњени, махом мушки противници, нису могли да верују са каквом се лакоћом губили од Милице.

А она би се само скромно смешила након сваке победе и тако до великог финала и наравно тријумфа у њему. Већ тада је пажњу на себе скренула и изјавом да годинама не може да нађе посао, иако је дипломирани правник. Да ли је могуће, запитала се јавност, да у Србији нема посла за младу особу која има тако бриљантно знање.

Милица се ипак убрзо након тријумфа у "Слагалици" запослила, али квизове није баталила. Већ трећу сезону је члан "екипе трагача" у популарном квизу "Потера" где смо својим знањем онемогућава такмичаре да дођу до жељеног новца.

Иако се то по њеном увек смиреном и дамском лицу и држању никада не би рекло, Милицу живот није мазио и прошла је кроз изузетно тешке периоде.

Рођена је у Зеници, у граду где су је сви волели као ведру и већ тада препаметну девојчицу, којој уместо лутака најдража играчка била енциклопедија коју је добила на поклон од оца.

Почетком рата у БиХ породица Јокановић мора да бежи из Зенице, а Милица која је тада имала десет година и данас памти тренутак када јој је запаљена кућа са којом је изгорела и њена библиотека препуна књига. Зарекла се тада себи да ће да настави да се образује још више и да никада неће стати са сакупљањем књига.

У школи је наставила да бриљира, није било области из које није била најбоља, али се никада није наметала, није себе истицала у први план, једноставно њено пребогато знање није могло да остане непримећено. И на факултету је само ређала десетке, била је један од најбољих студената права.

(Н Портал)

 

БОНУС ВИДЕО:

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

 

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas