Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

"ПАКЛЕНО ДА": Пар се венчао 120 МЕТАРА ИЗНАД ЗЕМЉЕ, испод њих била само мрежа (ВИДЕО)

Овај пар венчао се у ваздуху

1659957202_vencanje.png
Фото: Инстаграм/Принтскрин/wорлдбридалинфлуенцер
Oglas

Авантуристички калифорнијски пар рекао је судбоносно "да" на мрежи окаченој 121 метара изнад кањона у Јути.

Рајан Џенкс и Кимберли Веглин, који су обоје страствени љубитељи слеклајнинга – вештина ходања или балансирања дуж окачене равне мреже налик ходању по конопцу – одлучили су да се венчају у новембру прошле године.

Прочитајте још: Да ли сте знали да се једна од најлепших улица на свету налази у Србији? Ево у ком граду

Наиме, пар који се верио на фестивалу ГГБИ у Јути, одлучио је да уместо традиционалне церемоније венчања, она буде "мало" другачија.

Веровали или не, Џексонов кум је конструисао разнобојну свемирску мрежу 120 метара изнад земље, где се срећни пар венчао.

 

@wорлдбридалинфлуенцер Тхис цоупле гор марриед 400 феет ин тхе аир #лове #марриаге #wеддинг #тикток #лове ♬ оригинал соунд - Wорлдбридалинфлуенцер

Као да венчање није било довољно посебно, пар је уместо једноставног "да" иговорио "паклено да", а церемонија је укључивала чак и ваздушне уметнике који су наступали на свили испод мреже. Церемонија није прошла ни без девојака које су свуда бацале латице цвећа.

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas