Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ШОК

Због сулудог ФЕТИША ова девојка на Тик Току зарађује 10.000 долара месечно (ВИДЕО)

Џена Филипс на необичан начин зарађује велику количину новца месечно

1600070920_tik-tok.png
Фото: ТикТок принтсцреен /пуппyгирљенна
Oglas

Ова Тик Токерка, након 18 месеци одлучила је да промени садржај на популарној друштвеној мрежи, јер је схватила да јој садржај који промовише не доноси никако зараду.

Прочитајте још: Пре изговореног "ДА" младу из Крушевца прекинуо кум: Изговорио четири речи због којих сада она размишља да се РАЗВЕДЕ

Иако је желела да не открива свој мали фетиш који има, Џена је успела да на Тик Току, али и на другим мрежама, то поприлично уновчи. Ова 21-годишњакиња, се понаша као пас и то јој доноси озбиљну зараду.

@пуппyгирљенна

И wас РЕАЛЛY хунгрy 😋 ##фyп ##форyоу ##пранк ##лол ##фуннyвидеос ##вирал ##тикток ##пуппyлифе ##пуппyдог ##пуппyгирљенна ##пуппyцхецк ##пуппyцхалленге

♬ оригинал соунд - пуппyгирљенна

- Увек сам се понашала као пас, али не на сексуални начин. Знала сам да се претварам да сам штене док сам одрастала - рекла је Џена за британске медије.

@пуппyгирљенна

И лове тоилет папер 🧻 ##фyп ##форyоу ##пранк ##лол ##фуннyвидеос ##вирал ##тикток ##пуппyлифе ##пуппyдог ##пуппyгирљенна ##пуппyцхецк ##пуппyцхалленге

♬ оригинал соунд - пуппyгирљенна

Након што је упознала двојицу мушкраца који су је посаветовали око бизниса, Џена је од марта успела да прикупи 215 хиљада пратилаца и зарађује 10 хиљада долара месечно на сајтовима на којима се плаћа претплата.

- То је сулудо. Никад нисам мислила да ће моју чудну псећу навику гледати широка публика или да ће толико људи то волети. Још увек не могу да верујем - рекла је ова млада Британка.

@пуппyгирљенна

И’м соррy 🥺 ##фyп ##форyоу ##пранк ##лол ##фуннyвидеос ##вирал ##тикток ##пуппyлифе ##пуппyдог ##пуппyгирљенна ##пуппyцхецк ##пуппyцхалленге

♬ оригинал соунд - пуппyгирљенна

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas