Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
FENG SHUI

Постоји посебно ТУМАЧЕЊЕ за које мало ко зна: Шта значи ако волите да носите ЦРНУ ОДЕЋУ?

Према feng shui начелима, уколико волите да носите црну одећу, можете привући невероватну енергију.

1639509966_people-g13682e093_1280.jpg
Фото: Пиксабеј
Oglas

Ако желте да сазнате дубље значење и симболику боја, можете завирити у тумачења feng shui традиције, као и психолошко значење боја.

Шта симболизује црна боја?

Људи црну боју најчешће повезују у спиритуалном смислу са негативном енергијом и тугом, док према источном фенг схуију црна има много везе са водом. Стручњаци верују да је то због чињенице да црнило одражава дубину и бесконачност воденог елемента.

Тамна одећа се у фенг схуију тумачи као знак стабилности.

Ако имате заказан важан састанак или морате да обавите одговоран задатак или посао, носите црну боју. Ипак, фенг схуи стручњаци упозоравају да не треба да се обучете од главе до пете у црно, већ да пажљиво дозирате ову боју, јер црна појачава ефекат других боја, па је пожељно не учинити је главном.

Прочитајте још: ПЛАВА је моћна БОЈА: Шта значи ако волите да носите ову нијансу, и какву ћете енергију привући?

Црна боја из угла психолога

Психолози кажу да црну боју бирају они људи који желе да створе утисак мистерије. Црна одећа је невероватно енергетски привлачна људима око вас. Ако желите да привучете пажњу, а да изгледате пристојно и елегантно, обуците црно.

Ово одлично функционише и на првом састанку. Људи несвесно повлаче паралеле између богатства и успеха са црном бојом. Психолози за боје препоручују ограничавање црне боје и освежавање црне комбинације другим бојама. Најбоље опције су црна и црвена, црно-бела и црна и плава.

Осим тога, прекомерно коришћење црне боје у вашој гардероби може изазвати негативне мисли.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas