Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
ЕМОТИВНО

Пријатељство које је разнежило свет: Живот их је раздвојио пре 73 године, а онда је уследио неочекивани сусрет (ФОТО)

Две пријатељице среле су се након 73 године

1606142529_bake.jpg
Фото: Принтсцреен /Тхис Морнинг Тв
Oglas

Вини Шо која сада има 94 године и 91-годишња Марион Дабшир, почеле су да се друже када су биле двадесетогодишњакиње.

Прочитајте још: Брачни пар који је био раздвојен 215 дана због пандемије ПОНОВО ЗАЈЕДНО: Снимак сусрета одушевио интернет (ВИДЕО)

Радиле су заједно у фабрици мушких панталона. Међутим, изгубиле су контакт када је Вини одлучила да се уда и заснује породицу.

Гостујући данас у једној емисији, испричале су како су се поново среле у једном Дому за стара лица, као и да су се јако брзо препознале и наставиле тамо где су стале пре 73. године.

 Марион ме је препознала по имену. Питала је како се презивам и када сам рекла "Шо", рекла је: "О, то је то" - рекла је Вини и додала да и даље воле да причају о мушкарцима, а затим су покушале да заведу водитеља програма.

 - Нисам могла да верујем када сам је видела за истим столом на вечери, рекла сам: "Јел то Вини Шо?" Мислила сам да у близини не може бити много жена са таквим именом. Осећам се срећно, сада се једнако добро слажемо као и тада - прича Марион. Иако су контак изгубиле пре више од седам деценија, сада заједно живе у дому. Марион је дошла у дом ради рехабилитације након борбе са корона вирусом у мају, јер се осећала веома усамљено код куће. 

Фото: Принтсцреен/Тхис Морнинг ТВ

-   Нисмо се виделе 73 године, па је сусрет био велико изненађење за обе. Колико људи се састане, а да су били пријатељи и нису се чули од 18. до 91?  Напустила сам школу са 14 година и отишла да радим у фабрику. То нам је био први посао и радиле смо од 8 до 18 сати и суботом до 12. Изгубиле смо контакт и никада се нисмо среле до сада. Кад сам се удала, напустила сам посао, јер се то тада тако радило. Удате жене би престајале да раде. Нисам могла бити срећнија када смо се поново среле и присетиле старих успомена, лепо је имати пријатеља 

Прочитајте још: Сусрет необичних пријатеља након пет година ће вас расплакати (ВИДЕО)

Иако су загазиле у десету деценију и даље су веома несташне, па особље каже да све раде заједно. Невероватно пријатељство ове две баке, разнежило је читав свет.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas