Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

ПСИХОЛОШКИ ТЕСТ: Открива много о вама и вашем односу према партнеру, а све што треба да урадите је да одговорите на четири питања

Тест који је постао веома популаран на друштвеним мрежама

1695030450_shutterstock_558000487--2-.jpg
Фото: Схуттерсток
Oglas

Тестови личности су увек забавни, јер је интригантно открити какви сте „стварно“ дубоко у себи. И овај психолошки тест са само четири питања није ништа другачији. Квиз, који се веома брзо решава, процењује вашу личност гледајући ствари које вам се допадају и разлоге због којих их волите, и „тестира вашу личност у четири питања“, према звезди „Маде Ин Цхелсе-а“, водитељу Џејмију Лејнг, који је објавио квиз на својој друштвеним мрежама, пише Миррор.

 

@јамиелаинг Персоналитy тест ин 4 симпле qуестионс #јамиелаинг #форyоу ♬ оригинал соунд - јамие

Да бисте урадили тест треба само да одговорите на ова четири питања:

1. Која је ваша омиљена животиња и зашто?

2. Која је ваша омиљена храна и наведите два придева која је описују.

3. Која је ваша омиљена боја и зашто?

4. Која ти је омиљена врста воде, на пример океан, базен језеро, водопад и зашто.

Одговор на прво питање показује како описујете сам себе и како размишљате о себи. Одговором на друго питање описујете свог партнера, а треће показује како вас други доживљавају. Одговор на последње питање описује ваш сексуални живот.

Џејмијев видео је брзо сакупио преко 53 хиљаде лајкова и више од 2.200 коментара на ТикТоку, при чему су многи корисници изразили своје изненађење својим одговорима и како се примењују на њихов стварни живот.

„Моји одговори су били чудни. Мислим да морам поново да научим шта је придев“, шалио се један корисник, док је други коментарисао: „Нисам очекивао да ћу рећи ‘газирана’ на питање о води“. Трећи корисник ТикТока рекао је: „Нисам импресиониран својим четвртим питањем, базеном, јер је сигуран и чист“, док су многи други одговарали сличним одговорима уз смех.

Овакви тестови, наравно, нису озбиљни психолошки алати, али су забаван начин барем површне интроспекције који ће вас уз мало смеха подстаћи да размишљате о себи, преноси Вечерњи.

БОНУС ВИДЕО:

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas