Oglas
· · Komentari: 0

PSIHOLOŠKI TEST: Otkriva mnogo o vama i vašem odnosu prema partneru, a sve što treba da uradite je da odgovorite na četiri pitanja

Test koji je postao veoma popularan na društvenim mrežama

1695030450_shutterstock_558000487--2-.jpg
Foto: Shutterstok
Oglas

Testovi ličnosti su uvek zabavni, jer je intrigantno otkriti kakvi ste „stvarno“ duboko u sebi. I ovaj psihološki test sa samo četiri pitanja nije ništa drugačiji. Kviz, koji se veoma brzo rešava, procenjuje vašu ličnost gledajući stvari koje vam se dopadaju i razloge zbog kojih ih volite, i „testira vašu ličnost u četiri pitanja“, prema zvezdi „Made In Chelse-a“, voditelju Džejmiju Lejng, koji je objavio kviz na svojoj društvenim mrežama, piše Mirror.

 

@jamielaing Personality test in 4 simple questions #jamielaing #foryou ♬ original sound - jamie

Da biste uradili test treba samo da odgovorite na ova četiri pitanja:

1. Koja je vaša omiljena životinja i zašto?

2. Koja je vaša omiljena hrana i navedite dva prideva koja je opisuju.

3. Koja je vaša omiljena boja i zašto?

4. Koja ti je omiljena vrsta vode, na primer okean, bazen jezero, vodopad i zašto.

Odgovor na prvo pitanje pokazuje kako opisujete sam sebe i kako razmišljate o sebi. Odgovorom na drugo pitanje opisujete svog partnera, a treće pokazuje kako vas drugi doživljavaju. Odgovor na poslednje pitanje opisuje vaš seksualni život.

Džejmijev video je brzo sakupio preko 53 hiljade lajkova i više od 2.200 komentara na TikToku, pri čemu su mnogi korisnici izrazili svoje iznenađenje svojim odgovorima i kako se primenjuju na njihov stvarni život.

„Moji odgovori su bili čudni. Mislim da moram ponovo da naučim šta je pridev“, šalio se jedan korisnik, dok je drugi komentarisao: „Nisam očekivao da ću reći ‘gazirana’ na pitanje o vodi“. Treći korisnik TikToka rekao je: „Nisam impresioniran svojim četvrtim pitanjem, bazenom, jer je siguran i čist“, dok su mnogi drugi odgovarali sličnim odgovorima uz smeh.

Ovakvi testovi, naravno, nisu ozbiljni psihološki alati, ali su zabavan način barem površne introspekcije koji će vas uz malo smeha podstaći da razmišljate o sebi, prenosi Večernji.

BONUS VIDEO:

 

 

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas