Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

РУСКИЊИ ЉУБОМОРНИ МУЖ ОДСЕКАО РУКУ: Након пакла започела нови живот, а сада поделила најлепше могуће вести (ФОТО/ВИДЕО)

Пре 6 година, лепа Маргарита Грачева преживела је незапамћени пакао, када јој је бивши муж тешко повредио у налету љубоморе

1716280363_Foto-Jutjub-printskrin-LenTV24.jpg
Фото: Јутјуб/ принтскрин - ЛенТВ24
Oglas

Тог јутра 11. децембра 2017. године, њен тадашњи муж Дмитри понудио јој је да је одбаци до посла, али ју је уместо тога одвезао у супротном смеру, ка шуми. Паркирао је кола, одвукао је са седишта, узео секиру из гепека и одсекао шаку.

- Одвезао ме је у шуму, на усамљено место. Рекао ми је да ставим руке на пањ. Плакала сам, вриштала, молила га. Наредио ми је да скренем поглед и почео да ми кида шаке - испричала је Маргарита.

Грачева је дужи временски период трпела насиље, а месец и по дана пре него што ју је муж напао секиром, претио јој је ножем.

- Узео је нож и прислонио га уз мој врат - наводи Маргарита, а како каже њихов случај затворен је свега три дана након што јој је одсекао шаке.

Потом ју је оставио на хитном пријему локалне болнице у Серпукову, у јужној Москви, одвезао се до полицијске станице и признао злочин.

Насиље је трпела дуго

Све се дешавало јер је веровао да га вара, након што је њихова веза запала у кризу кад је Маргарита почела да ради у рекламном одељењу дневног листа из Серпукова. Упркос дипломи, Дмитри је могао да нађе посао само као возач виљушкара и постао је завидан према њеној каријери и љубоморан на њене мушке колеге. Код куће је био све више хладан и повучен.

Кад је Маргарита рекла да мисли да треба да се раздвоје, он ју је игнорисао. Али кад му је донела папире за развод, он се разбеснео. Једне ноћи ју је напао у њиховом двособном стану, пробудивши децу, која су видела маснице по њеном телу. Следећег пута, кад јој је претио ножем, отишла је у полицију.

Шаку јој пронашли у шуми

Њена осакаћена лева рука пронађена је у шуми и зашивена јој назад током деветочасовне операције. Пред њом су биле тешке операције, а данас има једну бионичку руку, а другу прекривену ожиљцима као стални подсетник на најјезивији тренутак у свом животу.

Фото: Принтскрин/ Инстаграм

Ова храбра дама је одмах након стравичног напада поднела захтев за развод, а касније је објавила и књигу "Срећна без руку" у којој се обратила свим женама које пролазе кроз породично насиље и подстакла их да побегну из таквог односа.

Суђење

Дмитриј Грачев је осуђен на четрнаест година затвора. Европски суд за људска права наложио је Русији да исплати одштету за четири жртве насиља у породици, међу којима је и Маргарита. Руска влада мора да плати више од 370.000 евра Грачовој да покрије њене прошле и будуће медицинске трошкове, као и моралне и физичке патње.

Како каже, није јој била жеља да постане славна већ да помогне свима који се налазе у сличној ситуацији.

Нови живот

Маргарита Грачева након дуге борбе започела је нови живот уз човека који јој је помогао да превазиђе трауму.

- Стрпљиво ме је чекао и није ме притискао и захтевао да дефинишемо везу. Верујем да је зато и успело. Моја два сина се сјајно слажу са њим - каже Маргарита, додајући да њени синови не знају ништа о томе како је њихов отац мајци одсекао руку.

- Знају само да је у затвору и то је то. Не сматрају га оцем - каже она и додаје да њеног другог супруга посматрају као тату.

Постала мајка четврти пут

Лепа Маргарита Грачева недавно је поделила дивне вести на друштвеним мрежама.

Маргарита је добила своје четврто дете, а друго са садашњим супругом, а на Инстаграму је уз заједничку фотографију написала: "Данас смо богатији за још једног члана. 18 мај, 2:55 а.м, 3.660 г, 52 цм".

Маргарита и њен супруг нису скидали осмех са лица, а честитке су се само ређале.

(Wантед)

БОНУС ВИДЕО:

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas