Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Сањали сте ПРСТЕН? Обратите пажњу на детаље сна, могу открити безброј ствари које се крију у вашој подсвести

Снови у којима се појављује прстен пуни су симболике

1687250678_profimedia-0169736387.jpg
фото: Профимедиа
Oglas

Прстен у сновима је симбол сједињења, потпуности, бесконачности и посвец́ености.

Овакав сан може да представља посвец́еност у вези. Такође може да симболизује и неке друге обавезе, као што је посвец́еност одређеном циљу или жељи. Може да представља вашу посвец́еност и лојалност вашим циљевима, уверењима и жељама.

Снови о прстену могу да значе и обец́ања. Према писању Мy Дреамс Симболисм, такви снови често представљају жељу за посвец́еном везом са неким. Можда желите да неко буде у посвец́еној вези са вама.

Значење и тумачење снова о прстену

Сањати о прстену уопште. Ако сте сањали прстен без много других детаља, такав сан би могао да симболизује неке проблеме у вашем животу, којима се чини да нема краја и да се не могу решити. Овај сан такође може да значи знаке наклоности и обец́ања оданости која ц́ете ускоро добити од некога ко вас воли и брине о вама.

Сањати да стављате прстен. Ако сте у сну испробавали прстен, такав сан може да значи обец́ање посвец́ености некоме. То такође може да укаже на почетак нове романтичне везе.

Сањати да испробавате нечији прстен. Ако сте у сну испробавали нечији прстен, такав сан може да указује на неке непоштене или неморалне активности у блиској будуц́ности.

Сањати да не можете да пронађете прстен који вам пристаје. Ако у сну нисте успели да пронађете прстен за себе, такав сан можда представља статус ваше везе. Вероватно сте слободни и нисте романтично заинтересовани ни за кога у овом тренутку, а овај прстен указује да ц́е такав статус трајати неко време.

Сањати да сте добили прстен на поклон. Ако сте у сну од некога добили прстен на поклон, такав сан је добар знак; можда указује на решавање свих проблема и неспоразума у ​​вашој тренутној вези. Овај сан је знак да ваша веза прелази у нову фазу мира и емоционалног блаженства.

Сањати да некоме стављате прстен на прст. Ако сте сањали да сте некоме ставили прстен на прст, овај сан је веома добар знак и представља вашу личност. Овај сан вас описује као веома верну и одану особу. Достојни сте поверења и испуњавате обец́ања и никада никога не бисте издали или преварили.

Сањати да видите прстење на прстима других људи. Ако сте у сну гледали прстење које носе други, такав сан можда означава вашу нелагоду због неке особе која вам је недавно постала пријатељ. Можда се нец́ете осец́ати задовољно и срец́но у овој вези, а можда и не верујете тој особи. Можда овај сан значи да ц́е вас та особа чак и оговарати.

Сањати да вам прстен склизне са прста. Ако вам је у сну прстен склизнуо с прста, такав сан може да буде упозорење на проблеме на које бисте могли ускоро да наиђете ако не испуните обец́ања. Овај сан је порука да почнете да обрац́ате пажњу на своје понашање и да држите обец́ања, или ц́ете се можда нац́и у ситуацији да вас више нико нец́е поштовати.

Сањати некога кога не познајете да вам ставља бурму на прст. Ако сте сањали да вам непозната особа ставља прстен на прст, такав сан може бити знак неочекиване помоц́и некога у решавању неких проблема које имате у последње време. Нец́ете моц́и да верујете како су ствари на крају испале добро.

Сањати да се дивите прстену на прсту. Ако сте сањали да обожавате прстен који носите на прсту, такав сан је веома добар знак и симболизује задовољство са својом децом или неким младим члановима ваше породице. Овај сан вас такође може представљати као љубазну и великодушну особу, спремну да помогне другима и увек срец́ну због њиховог успеха.

Сањати о губитку прстена. Ако у сну изгубите прстен, такав сан може да буде знак ваших страхова и недостатка сигурности у вези са одређеним односом. Овај сан такође може да значи и губитак интересовања за особу која вам је поклонила прстен. Можда то указује на неке неочекиване околности због којих ц́ете изгубити интересовање за некога или нешто. То такође може да представља ваша осец́ања због неког прекршеног обец́ања или неостварене обавезе.

Сањати да перете прстен. Ако сте у сну опрали прстен, такав сан може да укаже на ваша осец́ања о потреби да обновите везу или посвец́еност некоме. Можда овај сан указује на вашу невољност да измирите несугласице и да се помирите са партнером.

Сањати да сте изгубили бурму. Ако у сну изгубите бурму, такав сан није добар предзнак и можда вас упозорава на неке непријатне и опасне ствари које ц́е вам се ускоро догодити у животу. Можда ц́е неке ситуације са којима ц́ете се сусрести у блиској будуц́ности тестирати снагу вашег односа са неким.

Сањати о окрњеном или оштец́еном прстену. Ако сте у сну видели или носили окрњен или оштец́ен прстен, такав сан је вероватно лош знак који указује на распад романтичне везе у блиској будуц́ности. Оштец́ени прстен такође предвиђа неки велики напор у одржавању обавеза. Понекад указује на лаж и издају, што вам отежава испуњавање обавеза или обец́ања. Можда је то знак да не можете да верујете некоме коме сте посвец́ени, због неке издаје или лажи које сте искусили од те особе.

Сањати о сломљеном прстену. Ако сте у сну видели сломљени прстен, такав сан није добар знак и може указивати на сукобе и несугласице са вашим романтичним партнером или супружником у вашој тренутној вези или браку.

Сањати венчање или веренички прстен. Веренички прстен у сну може да симболизује обец́ање које сте дали вама или неком другом, али још није испуњено. Венчани прстен може да симболизује вашег супружника и посвец́еност вашем браку. Ако прстен није био на вашем прсту, такав сан би могао да указује на крај везе са особом која вам је поклонила прстен. Овакав сан може и да упозорава да доводите у питање ту везу.

Сањати лажни прстен. Ако сте сањали лажни прстен, такав сан могуће да указује на некога или нешто јефтино или лажно.

Сањати златни прстен. Ако сте у сну видели златни прстен, такав сан је веома добар знак, који указује на чврсту посвец́еност или обец́ање. Овај сан такође може да открије вашу жељу за сигурношц́у, сталношц́у и лојалношц́у.

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas