Oglas
· · Komentari: 0

Sanjali ste PRSTEN? Obratite pažnju na detalje sna, mogu otkriti bezbroj stvari koje se kriju u vašoj podsvesti

Snovi u kojima se pojavljuje prsten puni su simbolike

1687250678_profimedia-0169736387.jpg
foto: Profimedia
Oglas

Prsten u snovima je simbol sjedinjenja, potpunosti, beskonačnosti i posvećenosti.

Ovakav san može da predstavlja posvećenost u vezi. Takođe može da simbolizuje i neke druge obaveze, kao što je posvećenost određenom cilju ili želji. Može da predstavlja vašu posvećenost i lojalnost vašim ciljevima, uverenjima i željama.

Snovi o prstenu mogu da znače i obećanja. Prema pisanju My Dreams Simbolism, takvi snovi često predstavljaju želju za posvećenom vezom sa nekim. Možda želite da neko bude u posvećenoj vezi sa vama.

Značenje i tumačenje snova o prstenu

Sanjati o prstenu uopšte. Ako ste sanjali prsten bez mnogo drugih detalja, takav san bi mogao da simbolizuje neke probleme u vašem životu, kojima se čini da nema kraja i da se ne mogu rešiti. Ovaj san takođe može da znači znake naklonosti i obećanja odanosti koja ćete uskoro dobiti od nekoga ko vas voli i brine o vama.

Sanjati da stavljate prsten. Ako ste u snu isprobavali prsten, takav san može da znači obećanje posvećenosti nekome. To takođe može da ukaže na početak nove romantične veze.

Sanjati da isprobavate nečiji prsten. Ako ste u snu isprobavali nečiji prsten, takav san može da ukazuje na neke nepoštene ili nemoralne aktivnosti u bliskoj budućnosti.

Sanjati da ne možete da pronađete prsten koji vam pristaje. Ako u snu niste uspeli da pronađete prsten za sebe, takav san možda predstavlja status vaše veze. Verovatno ste slobodni i niste romantično zainteresovani ni za koga u ovom trenutku, a ovaj prsten ukazuje da će takav status trajati neko vreme.

Sanjati da ste dobili prsten na poklon. Ako ste u snu od nekoga dobili prsten na poklon, takav san je dobar znak; možda ukazuje na rešavanje svih problema i nesporazuma u ​​vašoj trenutnoj vezi. Ovaj san je znak da vaša veza prelazi u novu fazu mira i emocionalnog blaženstva.

Sanjati da nekome stavljate prsten na prst. Ako ste sanjali da ste nekome stavili prsten na prst, ovaj san je veoma dobar znak i predstavlja vašu ličnost. Ovaj san vas opisuje kao veoma vernu i odanu osobu. Dostojni ste poverenja i ispunjavate obećanja i nikada nikoga ne biste izdali ili prevarili.

Sanjati da vidite prstenje na prstima drugih ljudi. Ako ste u snu gledali prstenje koje nose drugi, takav san možda označava vašu nelagodu zbog neke osobe koja vam je nedavno postala prijatelj. Možda se nećete osećati zadovoljno i srećno u ovoj vezi, a možda i ne verujete toj osobi. Možda ovaj san znači da će vas ta osoba čak i ogovarati.

Sanjati da vam prsten sklizne sa prsta. Ako vam je u snu prsten skliznuo s prsta, takav san može da bude upozorenje na probleme na koje biste mogli uskoro da naiđete ako ne ispunite obećanja. Ovaj san je poruka da počnete da obraćate pažnju na svoje ponašanje i da držite obećanja, ili ćete se možda naći u situaciji da vas više niko neće poštovati.

Sanjati nekoga koga ne poznajete da vam stavlja burmu na prst. Ako ste sanjali da vam nepoznata osoba stavlja prsten na prst, takav san može biti znak neočekivane pomoći nekoga u rešavanju nekih problema koje imate u poslednje vreme. Nećete moći da verujete kako su stvari na kraju ispale dobro.

Sanjati da se divite prstenu na prstu. Ako ste sanjali da obožavate prsten koji nosite na prstu, takav san je veoma dobar znak i simbolizuje zadovoljstvo sa svojom decom ili nekim mladim članovima vaše porodice. Ovaj san vas takođe može predstavljati kao ljubaznu i velikodušnu osobu, spremnu da pomogne drugima i uvek srećnu zbog njihovog uspeha.

Sanjati o gubitku prstena. Ako u snu izgubite prsten, takav san može da bude znak vaših strahova i nedostatka sigurnosti u vezi sa određenim odnosom. Ovaj san takođe može da znači i gubitak interesovanja za osobu koja vam je poklonila prsten. Možda to ukazuje na neke neočekivane okolnosti zbog kojih ćete izgubiti interesovanje za nekoga ili nešto. To takođe može da predstavlja vaša osećanja zbog nekog prekršenog obećanja ili neostvarene obaveze.

Sanjati da perete prsten. Ako ste u snu oprali prsten, takav san može da ukaže na vaša osećanja o potrebi da obnovite vezu ili posvećenost nekome. Možda ovaj san ukazuje na vašu nevoljnost da izmirite nesuglasice i da se pomirite sa partnerom.

Sanjati da ste izgubili burmu. Ako u snu izgubite burmu, takav san nije dobar predznak i možda vas upozorava na neke neprijatne i opasne stvari koje će vam se uskoro dogoditi u životu. Možda će neke situacije sa kojima ćete se susresti u bliskoj budućnosti testirati snagu vašeg odnosa sa nekim.

Sanjati o okrnjenom ili oštećenom prstenu. Ako ste u snu videli ili nosili okrnjen ili oštećen prsten, takav san je verovatno loš znak koji ukazuje na raspad romantične veze u bliskoj budućnosti. Oštećeni prsten takođe predviđa neki veliki napor u održavanju obaveza. Ponekad ukazuje na laž i izdaju, što vam otežava ispunjavanje obaveza ili obećanja. Možda je to znak da ne možete da verujete nekome kome ste posvećeni, zbog neke izdaje ili laži koje ste iskusili od te osobe.

Sanjati o slomljenom prstenu. Ako ste u snu videli slomljeni prsten, takav san nije dobar znak i može ukazivati na sukobe i nesuglasice sa vašim romantičnim partnerom ili supružnikom u vašoj trenutnoj vezi ili braku.

Sanjati venčanje ili verenički prsten. Verenički prsten u snu može da simbolizuje obećanje koje ste dali vama ili nekom drugom, ali još nije ispunjeno. Venčani prsten može da simbolizuje vašeg supružnika i posvećenost vašem braku. Ako prsten nije bio na vašem prstu, takav san bi mogao da ukazuje na kraj veze sa osobom koja vam je poklonila prsten. Ovakav san može i da upozorava da dovodite u pitanje tu vezu.

Sanjati lažni prsten. Ako ste sanjali lažni prsten, takav san moguće da ukazuje na nekoga ili nešto jeftino ili lažno.

Sanjati zlatni prsten. Ako ste u snu videli zlatni prsten, takav san je veoma dobar znak, koji ukazuje na čvrstu posvećenost ili obećanje. Ovaj san takođe može da otkrije vašu želju za sigurnošću, stalnošću i lojalnošću.

Pratite nas na INSTAGRAMU i FEJSBUKU

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Pošalji komentar
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas