Oglas
Oglas
· · Коментари: 0
сан

Сањали сте ПСА? Ево шта то може да значи

Сан у коме је пас може да има више значења

1662539860_foto-pixabay-pexels.jpg
Фото: Пиxабаy, Пеxелс
Oglas

Шта значи када сањате пса? Према сановнику поистоји више значења, на основу боје длаке, величине и понашања сна, а ово су основна тумачења:

1. Поузданост - Као супер-лојални и верни другари, пси у сновима шаљу позитивне поруке. Обично имате оданог рођака или пријатеља на кога се можете у потпуности ослонити. Дакле, када се пси појаве у вашим сновима, подсећају вас на вљуде који вас подржавају у тренуцима радости и туге.

2. Несигурност - Сањати пса на узици може указивати на менталну нестабилност. Можда сте на емоционалном тобогану који вас обузима, али не можете да наведете шта узрокује ове страхове. Као резултат недостатка поверења, не успевате да доносите рационалне одлуке. Не дозволите да вас ситне ствари преоптерете.

3. Усамљеност - Када сањате да купујете пса, то показује да сте вероватно усамљени и да немате значајне везе. У потрази сте за правом љубави или пријатељствима, али можда патите од проблема са поверењем.

Прочитајте још: Пронађите прасе које не носи КАПИЦУ: Уколико успете за мање од 17 секунди, ви сте нови РЕКОРДЕР (ФОТО)

4. Безусловна љубав - У знак наклоности и љубазности, пси вам у сновима говоре да научите да опростите. Ослободите се огорчености и било каквеих негативних емоција које имате према особама које су вам нанеле неправду. Будите љубазни према другима, то је једини начин да се постигне срећа.

5. Посвећеност - Изузетно сте вредни и марљиво градите свој пут успеха. Тежња и испуњавање ваших циљева вам је важније од било чега другог. Иако се преоптерећујете на послу и прихватате да помажете другима, осећате се недовољно цењеним. Пошто не добијате награде које заслужујете, ваш посао може ускоро постати обичан и бесмислен. Али када се једном попнете на лествици каријере, то може открити пут амбиција и успеха.

6. Одговорност - Снови о сну указују на све веће одговорности које би вас могле оптерећивати. Такве обавезе могу бити код куће или на послу и морате бити одговорни за оно што радите. Видети штенад у сну указује на ондос са децом, заснивање породице, посвећеност најмлађима.

7. Издаја - Агресивни пси у сновима одражавају потиснути бес против некога ко вас је повредио. Двоструки живот вас притиска, тако да се морате суочити са другом особом да бисте превазишли тај унутрашњи конфликт.

Могући сценарији сна са псом:

Пас вас јури

Када сањате да вас пси јуре, то означава анксиозност. Колико год ова визија била стресна, патите од недостатка мотивације јер вас други терају да преузмете одговорност. Што је још горе, плашите се да се одлучите и стално одлажете виталне одлуке. Овај сан значи да покушавате да побегнете од нерешених ствари или сукоба.

Пас лаје на вас

Пас који реже жели да вас упозори на везу или партнерство које желите да изградите. Улагање времена и енергије у ову нову емоционалну или пословну везу можда тренутно није повољно. Неко би покушао да поткопа ваш допринос или наметне доминацију.

Пас вас уједа

Када вас пас уједе у сну, морате бити посебно опрезни. Осећаћете се изданим од стране нелојалног пријатеља или члана породице. Имате осећај да се неко игра са вашим осећањима. Ако вас пас угризе за руку, неко коме верујете ће вас разочарати. Сан такође може предсказати предстојећи сукоб са блиском особом. Ако је угриз на нози, ваш животни баланс ће патити због конфузије.

Сањати мртвог пса

пролазимо кроз изазовне фазе. На пример, ваша веза је завршена или је у кризи. Можда се завршило неко пријатељство, имате конфликте на послу...

Изгубљени пас

Сањати пса који је изгубио пут симболизује вашу несигурност и недостатак самопоуздања. Можда се осећате и емоционално исцрпљено. Као резултат тога, плашите се залагања за своја права. Крајње је време да поставите неке приоритете и направите промене које вас подстичу да живите пуним плућима.

Прочитајте још: На овом месту у Србији несреће се дешавају од 1883! Предање каже: Низ литицу се сливала КРВ НЕДУЖНИХ и тако је дозвала ПРОКЛЕТСТВО

Дивљи пас

Овај сан показује вашу жељу да се ослободите наметнутих ограничења и пређете границе. Жудите за потпуном слободом избора и изражавања мишљења. Такође, желите промене у свом животу и остварење снова. Указује на дивљу енергију коју имате у себи.

Снови са псом се тумаче и на основу симболике боје:

Бели пас - Сањати белог пса је позитиван знак и симболизује поштовање и оданост. Очекују вас мирна времена и одмор.

Црни пас - Пријатељски црни пси указују на ваше појачано самопоуздање. Постигли сте унутрашњи мир и стекли контролу над својим животом. Захваљујући вашем уравнотеженом приступу и инстинктима, идете у правом смеру. Ипак, узнемирени црни пас може бити знак губитка и фрустрације.

Смеђи пас - пријатељство и једноставност. Радосни сте и задовољни како се живот односи према вама. Успели сте да изградите чврсте односе и одговорно поступате са стварима. Иако је ваш пут ка новим везама отворен, побрините се да не занемарите постојеће везе.

БОНУС ВИДЕО

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas