Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

Савет БАБА ВАНГЕ злата вредан: Ево како да препознате свог анђела чувара

Препознајте његово присуство

1655891803_andjeo.jpg
Фото: Унпласх.цом
Oglas

Анђели чувари су сваки минут уз нас. Међутим, већина нас не осећа њихово присуство. Баба Ванга је веровала да свака особа има свог анђела чувара, те је дала пар смерница како осетити њихово присуство:

Прочитајте још: Савремено доба: Висина код жена може открити много тога о лепшем полу

Осећај

Знате онај моменат када се у последњем минуту нешто искомпликује и не можете на време да изађете из куће? Рецимо да вам се везица на ципели покидала па морате да нађете другу обући или замените везицу? Не можете да нађете кључеве од стана или аутомобила? Све су то мали знаци који кажу да управо сад не смете да изађете.

То вас ваш анђео чувар штити од невоље која може да вам се деси ако управо у том моменту изађете. Стога не журите.

Проверите још једном да ли су сви кућни апарати искључени, да ли су прозори затворени и тд.

Изненадна слабост

Мислим да се то многима догодило: ујутру су устали потпуно здрави, почели да се спремају за посао, а онда су ођедном осетили јаку слабост. Ово је један од најупечатљивијих знакова којима анђео чувар жели да вас заштити од велике несрец́е. Не треба га занемарити.

Постоје исповести људи који су остали живи захваљујући томе што такав осећај нису игнорисали. А једна од најупечатљивијих је трагедија 11. септембра 2001. године, када су терористи уништили куле близнакиње у Њујорку. Многи су тада говорили да се нису појавили на послу тог дана јер су имали јаку главобољу, бол у стомаку, ишијас и тд.

Свађе, сукоби, бука

Још једна од порука Анђела чувара могу бити свађе, сукоби, вриска на коју сте наишли на путу до важног састанка или посла. Ако ово доживите на путу за посао, најбоље је да заказани састанак померите за неко друго време. То вас Анђео чувар упозорава да сада није време за велике одлуке.

Мали сигнали

Да ли сте знали да свраб на длану леве руке не значи само да ћете "поклонити новац". Тако Анђео покушава да вас заштити од непотребних трошкова, да наговести да ц́е куповине бити неуспешне и да ц́ете, у најбољем случају, бацити новац, а у најгорем ц́ете се и задужити. Не занемарујте ове знаке.

Јата врабаца

Да ли сте знали да јата врабаца могу да укажу на изненадне трошкове? Ако их видите, тај дан не купујте ништа велико, јер ће то бити бацање пара.

Прочитајте још: Урадите овај ТЕСТ ЛИЧНОСТИ и сазнајте како други гледају на вас

И никад не заборавите да се захвалите свом Анђелу чувару - онако из срца, једноставно!

БОНУС ВИДЕО:

 

 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas