Oglas
Oglas
· · Коментари: 0

САЗНАЈТЕ ШТА ВАША КОСА ГОВОРИ О ВАМА: Ко воли драму а ко је незаустављив

Какви сте на основу ваше косе

1713363758_shutterstock_1935834508.jpg
Пхото:Схуттерстоцк
Oglas

Да ли сте се икада запитали шта боја праменова које носите говоре о вама? Није свеједно да ли имате природно равну, таласасту или коврџаву косу, у зависности који тип косе имате, може открити доста о вама.

Немојте да страхујете, урадите овај тест личности и откријте шта вам он открива на основу вашег типа косе.

Таласаста коса


Ако имате таласасту косу, ви онда прихватате животне преокрете јер знате да је то оно што га чини занимљивим, пише „Тхе миндс јоурнал“. Не само да имате флексибилан и прилагодљив приступ животу, већ волите и да се не придржавате ствари које вам не одговарају. У односима и циљевима, радије бисте ослободили пут за нешто ново него да се заглавите на препрекама или теретима.

И јако сте страствени, и када вас нешто привуче, осетите то одмах. Тајно оружје у вашој игри слободе је да када ствари иду добро, оне заиста иду добро. Ви правите све, препустите се мажењу ту и тамо када је потребно и немате проблема да олабавите стисак када је то потребно.

Истраживање и учење су игра и за вас; док се други повлаче корак од разних изазова, ви устајете како бисте се суочили с њима директно. Проналазите утеху у сопственом друштву.

Коврџава коса


Ако имате главу пуну локни, онда сте заиста посебни. Живите живот пуним плућима и то се види. Ваш ватрени дух и безгранична енергија инспиришу све око вас. Људе природно привлачи ваша личност, а живот никада није досадан када сте у близини. Ви се буквално не можете укротити и баш тако волите.

Не би требало да вас чуди што вас занима страст. Стално се крећете, иновирате и инспиришете друге својим увидима. Иако је успех увек циљ, нема штете ако успут понесете мало драме.

Ви знате боље од икога да не постоји „једна величина за све“ приступе животу. Свака локна прича другачију причу и одише јединственом лепотом. Па зашто покушавати да се уклопите у калуп? Загрлите себе и покажите свету ко сте.

Чак и оним особама којима је тешко да се отворе у вашој близини је пријатно. Пријатељи се окупљају код вас јер знају да се никада неће осећати осуђеним или неважним. Иако можда делује да нисте самоуверени, дубоко у вашој сржи лежи непоколебљиво самопоуздање. Знате какав ће партнер бити вама идеалан, а то није неко ко се крије иза празних речи или манипулише вашим поверењем.

Равна коса


Ако имате равну косу, ваша личност открива да нисте само сањар, већ сте и актер. Када нешто замислите, ви то и остварите.

За вас важи мото „Будите практичан сањар подржан акцијом“. Ако можете то да замислите, знате да то можете, и нико вам не може рећи другачије, чак и ако други означе ваше снове као нереалним.

Ви сте мајстор у балансирању дивљих снова са прагматичним корацима. Организовани сте и сналажљиви због чега вам неуспех изгледа као неважна препрека јер ниједна није довољно велика да вас избаци са пута. Краси вас одлучност која је незаустављива.

Ало 

Бонус видео: 

 

Пратите нас на ИНСТАГРАМУ и ФЕЈСБУКУ

Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Oglas
Пошаљи коментар
Komentari objavljeni na portalu Novosti.rs ne odražavaju stav vlasnika i uredništva, kao ni korisnika portala. Stavovi objavljeni u tekstovima pojedinih autora takođe nisu nužno ni stavovi redakcije, tako da ne snosimo odgovornost za štetu nastalu drugom korisniku ili trećoj osobi zbog kršenja ovih Uslova i pravila komentarisanja. Svaki prekršaj pravila komentarisanja može rezultirati upozorenjem ili zabranom korišćenja. Administratori i redakcija jedini su ovlašćeni za interpretaciju pravila. - Korisnički nalozi vlasništvo su davaoca usluge i svaka zloupotreba istih je kažnjiva - Korisniku se pristup komentarisanju može onemogućiti i bez prethodnog upozorenja. - Administratori zadržavaju pravo cenzurisanja postova što će biti naznačeno u tim postovima. Strogo su zabranjeni: govor mržnje, uvrede na nacionalnoj, rasnoj ili polnoj osnovi i psovke, direktne pretnje drugim korisnicima, autorima novinarskog teksta i/ili članovima redakcije, postavljanje sadržaja i linkova pornografskog, politički ekstremnog, uvredljivog sadržaja, oglašavanje i postavljanje linkova čija svrha nije davanje dodatanih informacija vezanih za tekst . Strogo je zabranjeno i lažno predstavljanje, tj. ostavljanje lažnih podataka u poljima za slanje komentara. Komentari koji su napisani velikim slovima neće biti odobreni. Redakcija Novosti.rs zadržava pravo da ne odobri komentare koji ne poštuju gore navedene uslove.
Oglas